Gametalk Ajax – Fenerbahce: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-fenerbahce_logo

Vanavond om 19:00 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Fenerbahce. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1105ajax-fener-henkveen


Related posts

13 Comments

  1. Didron

   Dat Rood hoeft niet, maar laat hem maar lekker onze openingsgoal in eigen goal koppen. Denk een 2-0/2-1overwinning vanavond! Ajax Goden, Super Joden! WZAWZDB!!

   1. De Ajacied

    Welke idioot(en) hebben in Amsterdam het clubhuis van Fenerbahçe onder gekalkt?? Wat een stelletje eikels zijn het, hoop dat ze gepakt worden en levenslang stadion verbod krijgen !!!
    Wat voor zin heeft dit nu weer? Stop met deze onzin en steun ons Ajax op een normale manier maar zeer zeker niet zo, toch? ??

     1. Didron

      Hey Dol, bedoel je mij??? Beetje onnodige reactie! Ben het helemaal met ‘De Ajacied’ eens, dus vandaar mijn post!!!! Het gaat mij NIET om duimpjes, heb ik ook niet nodig!!! Dus nogmaals: onnodige reactie!

 1. Casbraad

  Of volg de wedstrijd vanuit het stadion! Als het publiek erachter gaat staan moet het goedkomen vanavond!

Comments are closed.