Fenerbahce mist definitief drie basiskrachten tegen Ajax

1022fenerbahce-ajax_klaassen

Fenerbahce zal het donderdagavond zonder drie vaste basisspelers moeten doen tegen Ajax. Abdoulaye Ba, Lazar Markovic en Caner Erkin lieten op dinsdag al de training schieten in Istanbul en zijn uiteindelijk ook niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Doelman Volkan Demirel is wel van de partij. Hij lag dinsdag nog ziek op bed toen zijn ploeg in Istanbul trainde. Ajax zal moeten winnen om nog uitzicht te houden op een plek bij de eerste twee in de groep waarin Molde koploper is.

Bron. Het Parool

Related posts

15 Comments

  1. De Ajacied

    Daar zijn wij echt niet treurig om hoor, en laten we spelen zoals we thuis tegen Barcelona speelde dan komt het allemaal goed toch??
    ⚽️⚽️

    1. Litmanen

      Ze doen of ze Messi, Neymar en Suarez missen. Middelmatig elftal waar Ajax gewoon van moet winnen.

      1. Remco425

        Maar wel een middelmatig miljoenenelftal. Ze hebben flink geinvesteerd en betalen miljoenen salarissen.

  2. Braziq

    Zij missen er 3.. So what? We moeten zoiezo winnen toch. Of we nou tegen t basis11tal moeten spelen of niet. Heb er wel goed gevoel over.. Zolang we maar geen vroege goal tegen krijgen. Of een rooie kaart.. Dat zou killing zijn. Winnen !

  3. Gmail iwan

    Ja zeker ik sluit mij aan bij de eerste ik ben niet treurig om de drie spelers ik heb schijt aan die drie spelers en van persi die gaat echt niet scoren voor fenerbahce hij is echt slecht hup hup ajax win vanavond

  4. Mijn Club

    Pfff, valt niet mee om Nasr een wedstrijd te kijken van een ploeg die na 50 min nog geen enkele kans heeft gecreëerd. Gisteren naar Bayern gekeken, en die rijgen de ene na de andere kans (en doelpunten) aan elkaar. Dit is gewoon zonde van mijn tijd :((

Comments are closed.