Wie verdient de titel ‘Man of the match’?

KNVB-Beker

Frank de Boer roept elke wedstrijd iemand uit tot man of the match. De redactie is het niet altijd eens met deze keuze en leest in de reacties op onze site dat de lezers hier ook  weleens van mening over verschillen. Daarom hebben we besloten om een ‘Poll’ na elke wedstrijd te houden zodat de fans hun stem uit kunnen brengen. Zo laten wij als fans zien wie volgens ons de beste op het veld was.

Stemmen kan op de prijsvraagpagina.

Related posts

31 Comments

  1. De Ajacied

   Armin Younes speelde goede wedstrijd hoor,
   Maar Bazoer en Vd Hoorn ook wel,
   Younes was voor mij de betere, toch? ⚽️⚽️

 1. Ajaxlucas

  Helaas vond ik niemand echt een top wedstrijd hebben maar als er iemand (weer) goed was was het bazoer en anders Vd Hoorn

 2. dickst14

  ik denk Pelle of Luuk de Jong of een soortgelijke speler. Die had man of de match geweest en Ajax had 0-3 gewonnen. PSV en Feyenoord lukt het wel om dit soort spelers te halen en wij niet. Voorin veel te onrustig en constant de verkeerde oplossing. Met een spits die een bal vast kan houden is Ajax 30 % sterker. (tip voor mark overmars).

 3. San Marco

  Tete en vd Hoorn natuurlijk!!
  Maar voor Tete die speelde Elia uit de wedstrijd! Ziekelijk goed die gozer!!!

 4. Roughrolf

  Veltman – Op het cruciale moment staat hij er niet !!!!!!!!(letterlijk – hij lag op de grond met Kuyt)
  Hij was de laatste weken goed bezig, maar nu blijkt dat hij nog héél veel moet leren!!!!!

  1. FrankiC

   Onzin, Veltman speelde een dijk van een wedstrijd. De hele achterhoede bleef trouwens prima overeind.

 5. Cobus

  Tweede helft tegen Vitesse ging Ajax echt goed spelen,eerste helft ook gewoon heel erg goed. Jammer dat we ons zo uit de tent lieten lokken en daardoor de wedstrijd uit handen gaven. Iets meer slimmer spelen en het niveau vasthouden,komt echt goed!!

 6. BobbyHaarms

  Bazoer. Als we niet oppassen staat er binnenkort een club voor de deur met een immens grote zak geld…..en Marc z’n plasser schiet dan door het plafond 🙂

 7. -buitenkantje rechts-

  Aan bovenstaande reacties kan je precies zien waar het probleem bij Ajax op dit moment zit.. De beste spelers staan achterin!

Comments are closed.