There are no ads, please add some


Mitchell Dijks over feijenoord – Ajax:’Ik denk dat wij beter zijn’

0520veltman_dijks

Mitchell Dijks vertelt tegen AT5 dat hij de rotterdammers wel goed vindt meedoen in de top van de competitie. Zoals het een goede verdediger betaamt, stookt hij gemoederen een beetje op: ‘Ik denk dat wij beter zijn’.

Woensdag aanstaande speelt Ajax in de Kuip de beker-klassieker en hoewel de twee clubs dicht bij elkaar in de competitie staan, vreest Dijks de wedstrijd niet. ‘feyenoord doet het goed en ze hebben de kwaliteit om mee te draaien in de top. Maar ik denk dat wij beter zijn.’ Dat de rotterdammers niet erg op de Ajacieden gesteld zijn, vindt Mitchell wel leuk: ‘Iedereen scheldt je uit, dat vind ik wel mooi’. Ook Joël Veltman weet de vijandigheid om te zetten in een positieve dadendrang: ‘Ik vind het altijd heerlijke wedstrijden tegen feyenoord in De Kuip. Er is altijd veel strijd, het lijkt net of iedereen twintig procent meer geeft. En als je er een paar keer gespeeld hebt, dan kun je de vijandige sfeer omzetten in iets positiefs. Ik denk dan: kom maar op, fluit me maar uit. Dat geeft alleen maar extra kracht.’

 


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. FrankiC

   Wie zou zijn handen mogen laten spreken?
   Ik hoop zo dat FdB van zijn gewoonte stapt om de 2e keeper in de beker op te stellen. Cillessen deze keer a.u.b!!

    1. HURBIE

     We moeten gewoon winnen AJAX heeft 11 goeie spelers en FEYENOORD maar 1 en dat is Kuyt en die moet je vast zetten

     1. FrankiC

      We gaan ons toch niet aanpassen aan Kuijt? Laat me niet lachen. Speelt trouwens helemaal niet goed.

 1. Michielafca

  Inderdaad lul niet laat het maar zien woensdag. Feyenoord heeft het tot nu toe ook niet slecht gedaan en hebben de wind in de rug wat arbitrage betreft. Kuyt staat met 10 goals bovenaan, maar daar zitten wel 4 penalty’s tussen. Ik denk ook dat Ajax beter is. De vraag is laten we ook zien dat we beter zijn en spelen we fris en fruitig. Daarnaast moeten we alert zijn omdat de arbitrage nog weleens in het voordeel van Feyenoord wil fluiten.

 2. woody79

  als ze hier 20% meer kunnen geven, is het normaliter dus 80%. denk iedere wedstrijd maar aan ze.

 3. AjaxStaff2015

  Laat jullie her samen zien anders wordt het een groot drama. Succes mannen laat het zien maak 020 blij

  1. fjonkman

   Niet om het één of ander, maar is dit nou echt van belang?? Het is heus geen vloeken in de kerk toch? Een beetje onderling respect zou er misschien voor zorgen dat er eindelijk weer supporters meemogen naar de uitwedstrijden. Het is een schandaal dat dit nog steeds niet mogelijk is…

   1. woody79

    ik schrijf de artikelen of over feijenoord en rotterdam niet met kleine lettertjes. nooit opgevallen. laten we de kakkies dan bij naam noemen. misschien mag je er weer heen.

 4. BobbyHaarms

  Mooie woorden, laat maar eens zien dan dat we beter zijn. 1 ding is iig wel zeker: van dit soort wedstrijden word je heel snel volwassen!

 5. AFC98

  Bekerwedstrijd boeit me eerlijk gezegd een stuk minder dan de competitiewedstrijd tegen Feyenoord… Maar het is niet minder lekker om in de kuip de winnen 🙂

 6. Didron

  Goede attitude en bewoordingen! Laat die 010 jongetjes maar eens zien waarom we de minst gepasseerde verdediging zijn!! Mijn predictie: 0-2!!!

 7. Iceman

  Ok Dijks laat maar eerst zien met je team het wordt een heet avondje Kuip dus. Maar we gaan ervoor. Kom op Ajax pak ze.

 8. Widi

  Als mijn tegenstander zoiets riep, was ik alleen maar gemotiveerd. Niet slim van Dijks dus. Speel eerst maar eens 3 seizoenen goed en constant. En hou dan nog steeds je mond dicht.

 9. knudde32

  spelen z ook a kg s eerste helft tegen vit is exit spelen zoals tweede HD elft dan winst

 10. Geroldkohlen

  is toch belachelijk dat weer zo’n kakkerlak speler van de week is bij voetbal inside, en niet bazoer! !!

Reageren is niet mogelijk.