Milik inzetbaar voor Ajax tijdens bekertopper

0815ajax-willem2_milik

Arek Milik is hersteld van zijn blessure die hij opliep in de interland tussen Polen en Schotland en is aanstaande woensdag inzetbaar tijdens de bekertopper tegen feyenoord. Milik miste door de blessure de wedstrijden tegen Fenerbahce, Heracles en Vitesse. Het is overigens nog niet duidelijk of Milik aanstaande woensdag direct in de basis zal starten, zo weet AT5 te melden.

Bron: AT5

Related posts

35 Comments

 1. Ajacied407

  Die beker kan me gestolen worden. Laat hem maar rusten en gewoon weer uitgaan van Fischer, Younes en Schone; draaide lekker!

  1. woody79

   als de beker je gestolen kan worden ff theo maassen bellen. we willen toch altijd prijs?

   1. Remco425

    Precies! Ik wil die dubbel wel weer eens winnen. En wat is er mooier dan een hoofdprijs in die badkuip te winnen?

  2. -buitenkantje rechts-

   Liever Schöne op middenveld.. Zet Hendriks maar eens in de spits..desnoods samen met Milik in een 2 spitsensysteem.

   1. Remco425

    Nah toch liever Milik voorin met Hendriks achter de hand. Die jongen moet langzaam gebracht worden. El Ghazi weer op rechts als hij niet meer ziek is en Schone ipv Klaassen. Younes op links.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik denk dat Milik beter rendeert in een 4-4-2 systeem.. Zie ook het Pools nationaal team samen met Lewandowski.. Het is geen spits voor de kleine ruimte..kan moeilijk de bal vasthouden en is matig in de combinatie. Je moet idd keuzes maken. Ik vind een aantal jongens voorin veel te wisselvallig.. Fischer rent als een kip zonder kop.. Succes meestal een grote toevalsfactor. Hetzelfde met El Ghazi.. Soms driekwart wedstrijd onzichtbaar..verdedigt niet mee. Jongens als El Ghazi, Fischer, Sinkgraven, Younes vind ik niet een basisplek waard.. Af en toe een invalbeurt waarin ze zich mogen bewijzen.
     Hendriks maakte op mij een erg goede indruk. Ik zag een aanvaller die ik lang gemist heb bij Ajax. Sterk, snel en doelgevaarlijk met een goed overzicht. Ik zou hem een aantal wedstrijden de kans willen geven. Samen met Milik een sterk duo.

 2. TeamFrankDeBoer

  Kakkies krijgen toch gratis pingels, mooi moment voor Cillessen om zelfvertrouwen te krijgen 🙂

   1. Remco425

    Dat vind ik echt zo’n onzin. Dat kan tegen amateurs, maar als Frank die beker een keer wilt winnen moet hij de beste spelers opstellen. Dat is dus ook he beste keeper. Dit gedoe werkt niet. Moet hij ook weten na 5x falen.

    1. Didron

     Mee eens Remco!! Ik vind ook dat Jasper keepen moet! Het is tegen 010 in hun botervloot, daar moet ons aller Ajax gewoon winnen! He he Ajax Goden, Super Joden!!

 3. Widi

  Wat mij betreft winnen we vooral voor de competitie van 010. Beker kan me gestolen worden.

  1. BobbyHaarms

   Nou mij mag ie liever niet gestolen worden. Uitgeschakeld worden in de beker door de kakkies voelt net zo goed als een vernedering dus gewoon koste wat kost winnen daar woensdag

 4. Hazez

  Milik gewoon in de spits en dan dijks meer oplaten komen voor de voorzet want elgazi geeft die bal toch niet hoog voor standaard hoofd naar beneden en naar binnen trekken voor eigen gewin

 5. Ajaxlucas

  Mooi dat hij weer kan spelen
  Hopelijk maakt hij er 2/3 en maken we die kakkerlakken in

 6. Geroldkohlen

  voorhoede met lasse milik en younes middenveld gudelj klaassen en bazoer verdediging tete veltman riedewald en dijks!

 7. paullus

  Mooi die kleine Zuid-Afrikaan opstellen voor Klaassen
  En el ghazi lekker op het bankie laten zitten komt de laatste tijd geen speler voorbij

Comments are closed.