Klaassen opnieuw getroffen door hersenschudding en mist waarschijnlijk Klassieker

10255vitesse-ajax_klaassen

Davy Klaassen lijkt de Klassieker in het bekertoernooi van aankomende woensdag te moeten missen. De Ajacied ging tijdens het duel met Vitesse naar de grond  na een tik op zijn hoofd en heeft volgens de eerste berichten opnieuw een hersenschudding opgelopen. Tijdens de wedstrijd tegen psv overkwam Klaassen precies hetzelfde waaruit later bleek dat de speler uiteindelijk rond liep met een hersenschudding. Frank de Boer was na afloop duidelijk over de blessure. ‘De dokter zei dat hij dezelfde symptomen had als de vorige keer. Toen speelde hij wel door, nu namen we geen risico. Dat hij er woensdag bij is, zal denk ik bijna onmogelijk zijn. We moeten even afwachten wat de reactie morgen is’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

21 Comments

 1. AFCA my World

  Als ze net zo spelen als in de tweede helft is het niet nodig dat Klaassen speelt en kan hij weer helemaal fit worden voor hij terug komt !

  1. creutz1977

   mee eens.. Klaassen is de laatste tijd ook behoorlijk uit vorm… Die aanvoerdersband heeft zijn spel echt niet goed gedaan… eerst rustig herstellen en sterk terugkomen

 2. Ajacied407

  Sterke Davy! Gelukkig hebben we wel kwaliteit genoeg om hem te vervangen door de moordende concurrentie op het middenveld.

 3. DennisTheMenace

  Beterschap!! Aderlating natuurlijk, maar kunnen we opvangen: Schöne is in vorm.

  1. BobbyHaarms

   Domper! Maar zonder hem pakten we wel mooi Vitesse en los daarvan zie ik onze strijder Schone graag spelen…laat woensdag maar komen!

 4. Joep

  Jammer dat hij weer is uitgevallen. Sterkte met je herstel. Ik moet eerlijk zijn helaas is hij nog niet in vorm.

 5. Hika77

  Vond hem in het het begin van t seizoen echt heel sterk. Deed steeds dat stapje extra en nam z’n ploeg op sleeptouw. Zie ik helaas steeds minder. Vind het jammer voor hem maar en dr niet rouwig om. Als frank nu nog snapt dat die dan schöne op 10 gaat zetten zie ik het helemaal goedkomen

  1. Always4Ajax

   Didron, we hebben een weekend van respect achter de rug. Hou dat ajb vol en begin niet meteen met rare bijnamen voor spelers. Dat is niet echt respectvol maar gewoon erg dom.

 6. Reggie

  Tweede helft begon het te lopen toen Klaassen eruit ging. Hopeloos uit vorm die gozer, paar wedstrijden op de bank zetten zou niet eens onterecht zijn.

 7. JoodJaEenJood

  Oke opnieuw. Cafe op juiste manier spellen is niet mogelijk. Toen cafe de Doelen in Hilversum ging sluiten, werkte ik daar tijdens het afscheidsfeest als beveiliger. Dit was op de dag van de 3-0 overwinning op Willem II. Klaassen was daar ook en die had helaas meer op dan 1 biertje. Dit is geen goed teken voor een topsporter. Alcohol is destructief voor de hersenen en spiermassa..

Comments are closed.