El Ghazi niet mee naar Vitesse, Hendriks vervanger

0926ajax-groningen_elghazi2

Anwar El Ghazi komt vandaag niet in actie voor Ajax tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse. De speler is vanmorgen ziek achtergebleven in Amsterdam. Frank de Boer heeft daarop Sam Hendriks opgeroepen als vervanger. Hendriks scoorde afgelopen vrijdag drie keer voor Jong Ajax in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard. 

Bron: Twitter

Related posts

45 Comments

 1. pietprecies

  Ik ben heel benieuwd! Zoals ik eerder al zei, we moeten nu niet gaan verwachten dat hij er in de eredivisie ineens ook 3 in gaat schieten maarja het is wel een debutanten traditie om te scoren zoals riedewald toen ook. Ik vind dit een prima reden om hem te selecteren en er zal ook minder druk op hem staan omdat het niet is dat ie milik en el Ghazi uit de basis heeft gespeeld dus wie weet pakt dit goed uit. Ik gun het Sam en hoop het van harte maar anderzijds moeten we niet nu al denken dat hij er tegen vites ook 3 gaat maken.

  Good luck Sam!!

   1. De Ajacied

    Goeie pot gespeeld manen eindelijk strijd geleverd
    Onze legende (14) zal zeker trots op jullie zijn
    ⚽️⚽️

 2. Widi

  Ik denk niet dat hij langer dan een half uur moet spelen. Hij heeft vrijdagavond nog gespeeld. Toch wel erg jammer dat we helemaal niets hebben aan Sanogo.

  1. pietprecies

   Had je wat anders verwacht dan van een gast die zichzelf op twitter sanogoal22 noemt?

     1. BobbyHaarms

      Vooral die laatste 2 letters komen op mij nogal slaapverwekkend over voor een spits..

 3. woody79

  laat t m gewoon proberen. jonge hond. zoniet een wissel is zo toegepast en de rest heeft ook donderdag nog gespeeld. voor de leeuwen ermee

 4. pacotaco

  Dat is een aderlating voor ons. laat hendriks maar starten hoor in de spits. ipv een middenvelder

 5. Tal

  dit jaar zal geen succes worden voor Sanogo bij Ajax. wellicht in zijn tweede jaar bij Ajax, want hij moet meer kracht krijgen in zijn benen.

  1. pietprecies

   Hoezo 2e jaar? Ajax is slechts lief geweest voor Arsenal door een jaar het salaris van die flapdrol te betalen…

 6. paulvos

  Hoop dat hij zijn debuut kan maken, en daarbij ook nog kan scoren zou mooi zijn voor hem en voor ons.

 7. BobbyHaarms

  Dikke vette aderlating, al vond ik hem tegen Fenerbahce nou niet echt denderend spelen. Had hier mooi revanche kunnen nemen maar helaas..misschien verrast Frankie ons wel met Mike vd Hoorn vandaag als scorende spits, laatste half uurtje met 0-2 op het scorebord Hendriks nog even inbrengen voor de derde goal 🙂

 8. Slingertje.

  Gewoon opstellen die Sammie baat het niet schaad het niet en wie weet haalt hij de 3 punten voor ons binnen.

 9. BobbyHaarms

  Grappig het is hier nog zomertijd, dan weten wij een uur eerder dan de spelers de uitslag al…kan Frank dus alsnog ingrijpen indien nodig hahaha

 10. slm020

  Waarom geen Cerny of Muric inplaats van Hendriks ? Snap er niks van Sam Hendriks vind ik persoonlijk niet echt denderend . Heel beperkt in zijn techniek !

  1. Widi

   Hij is een centrumspits die vaak scoort de laatste weken. We hebben verder geen centrumspits beschikbaar. Maar jij wil nog meer vleugelspelers?

   1. slm020

    Omdat El Ghazi er niet bij is had ik zeker een extra vleugelspeler toegevoegd ! Iemand die iets kan open met een actie en snelheid !

     1. slm020

      Dat zeiden ze eerste instantie ook tegen Fenerbache ook . Maar stond hij gewoon rechtsbuiten en Schonen in de spits 😉

  1. AjaxBarcelona

   Zie mijn commentaar en die van @respect bij bovenstaande topics. We denken beide van niet.

Comments are closed.