Speler Ajax Cape Town komt om bij auto-ongeluk

1025ajaxcapetown

Een dramatisch auto-ongeluk in Zuid-Afrika heeft vanmorgen het leven gekost aan Ajax Cape Town speler Cecil Lolo. Volgens Zuid-Afrikaanse media botste Lolo (27) op een andere wagen en kwamen daarbij twee mensen om het leven. ‘Met grote triestheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze dappere strijder Cecil Lolo’, laat Ajax Cape Town weten. ‘Onze gedachten en gebeden zijn vanmorgen bij de familie en de vrienden van Lolo.’

Bron: De Telegraaf
Foto: Proshots

Related posts

21 Comments

 1. boysammy1

  Wat een nare week dit, eerst Johan Cruiff en dan dit.. Vandaag 3 punten meenemen voor hun!

   1. ritchy

    Johan heeft die klote ziekte waar ik mijn vader aan heb verloren dat woord moet verbannen worden

 2. Sazzz

  sterkte voor zijn familie en vrienden… ik vond het nieuws over Cruijff al erg, dit is nog erger…

 3. BobbyHaarms

  Gewoon kut. Sterkte voor de familie en vrienden. Wat een klotejaar eigenlijk 2015: Geen kampioen geworden, geen CL, gezeik in het technische hart, dit vreselijke nieuws en last but not least de schok over de vreselijke ziekte van onze eigen Johan Cruijff….hopelijk wordt het jaar toch nog wat vriendelijker afgesloten met overwinningen, rust bij Ajax, en natuurlijk kracht voor Johan en al die andere mensen die strijden tegen kanker of dierbaren hebben verloren door ongelukken of ziekte.

 4. Iceman

  Zeg dat bobbyHaarms valt tot nu toe niet mee met wat goede nieuwes uit Amsterdam hopelijk winnen we vandaag in Arnhem kunnen we goed gebruiken en sterkte aan de na bestaande van de Ajax cape Town speler.

 5. Pascal tebberman

  Sterkte en rip aan de familie wat een gemis zo uit het leven gerukt ciao Ajaxman uut meppel????⚓️???⚽️?.

Comments are closed.