There are no ads, please add some


De Boer blij dat ploeg veerkracht toont

10255vitesse-ajax_1-2

Frank de Boer liet na afloop bij Fox Sports weten erg tevreden te zijn met de prestatie van zijn ploeg tegen Vitesse. Vooraf was er de nodige vrees voor het duel tegen Vitesse na de zware wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Fenerbahce. ‘Ik vind dat wij een hele goede wedstrijd gespeeld hebben. Vitesse wist na de openingsfase niet meer wat ze met ons aan moesten. We zetten goed druk en hebben continu de controle gehad. Het lukte niet om veel kansen te creëren, het was een kwestie van wachten.’

‘Als je dan ook nog op 1-0 achterkomt na rust is het knap dat we dan nog de rug konden rechten en de zaken rechtzetten. Wij konden toen nog wat extra’s brengen, terwijl zij er doorheen kwamen te zitten,’ aldus de Ajax coach.

Bron: FOXSports


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. AFCA my World

  Eindelijk een redelijke wedstrijd met een goed resultaat,nu deze spirit vasthouden en we kunnen weer gaan genieten !

  1. Litmanen

   Wanneer gaat De Boer beseffen dat Ajax zonder Schone 20% minder is? Wat gaat er in die kop om voordat hij Sinkgraven op rechts zet en Schone op de bank?

   Hoe vaak moet Schone De Boer nog redden voordat hij die stronteigenwijze houding eens laat varen?

   Tjonge, nu gaat Schone in een interview zeggen dat hij eind van het seizoen weg is als dit doorgaat. Bedankt Frank!

  1. BobbyHaarms

   Absoluut trots! En die veerkracht die ze nu toonden kan nog wel eens uitstekend van pas komen in een zeer vijandige kuip als we tegen 12 man moeten opboksen..maar dit geeft gelukkig wel vertrouwen voor woensdag

 2. dickst14

  snap alleen niet dat Veltman zoals met de tegengoal altijd met zijn handen op zijn rug verdedigt. zo sta je toch nooit goed in evenwicht. pff dan maar een keer een penalty tegen, maar dit is geen verdedigen. overigens mag fischer zijn poot er wel inzetten. voor de rest supergelukkig met deze zeer belangrijke overwinning.

   1. dickst14

    ik bedoel, dan maar een keer een penalty tegen i.p.v
    dit verdedigen. is nu ook weer een goal. dus ????

    1. PvL020

     Ja nu is het een goal toevallig doordat hij van richting veranderd, maar ik denk dat het meer goed afloopt dan fout….

     1. dickst14

      ok misschien goed idee om bij contracten van verdedigers een clausule op te nemen om de armen te amputeren. zitten toch maar in de weg toch???

     2. Litmanen

      Wel een leuke oplossing, maar je ziet het Engeland ook veel. Komt natuurlijk ook omdat die scheidsrechter van tegenwoordig direct de bal op de stip legt bij een beetje twijfel. Zag laatst ook weer zoiets. Aangeschoten vanaf drie meter. Keihard op iemand zijn lichaam geschoten, maar wel een elf meter.

 3. rich87

  Handen op de rug zie je veel ook Riedewald en vd Hoorn zien doen op getraind blijkbaar, verder gewoon weer een van de beste !

 4. Pascal tebberman

  Gefeliciteerd AFC Ajax zo moet het zoals ik al zij in mijn verhaal we are the champions veel succes Ajax tegen de F woensdag toy toy ik volg via iPhone moet helaas bowlen ik stem op jullie buona notte ciao????⚓️???⚽️.

 5. -buitenkantje rechts-

  Prima prestatie! Ik hoop dat Ajax deze inzet en deze teamprestatie de komende 15 wedstrijden kan blijven volhouden.. Dan word je een topteam.. Topteams presteren niet 1 wedstrijd, maar een heel seizoen..

 6. Ramon1

  Is toch wel een tijdje geleden dat ajax echt een goeie wedstrijd heeft gespeeld vooral de passie en inzet hoop dat ze het vaker zo kunnen opbrengen Wzawzdb

 7. Iceman

  Ok wij winnen de wedstrijd heel goed en ik ben wel blij met de drie punten maar wij moeten niet zoveel kanssen weg geven zomaar en onnodig het is dat Cillessen gisteren erg goed keepte anders hadden wij dik op ons broek gekregen want bij die ene tegen doelpunt zag Veltman er ook niet goed uit Frank haal hem eruit zet Heitinga erin want 010 zal de kanssen die worden weg gegeven worden wel afronden. Net als tegen pisveeee

Reageren is niet mogelijk.