Ajax verlengt contract Van de Beek, Cerny en Nouri tot 2020

0509a1_nouri_vandebeek

Ajax heeft de contracten van de toptalenten Donny van de Beek, Vaclav Cerny en Abdelhak Nouri verlengd. De bestaande overeenkomsten van de drie jeugdinternationals liepen tot en met 30 juni 2018. De nieuwe en verbeterde contracten hebben een looptijd tot en met 30 juni 2020. Middenvelder Van de Beek, buitenspeler Cerny en middenvelder Nouri, allen geboren in 1997, komen momenteel uit voor Jong Ajax.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars toont zich blij met het vastleggen van het drietal: ,,We hebben veel vertrouwen in deze drie A-junioren. Daarom hebben we ze nu voor vijf jaar vastgelegd. Eerder konden wij ze vanwege hun leeftijd maar voor maximaal drie jaar contracteren. Inmiddels zijn ze alle drie achttien jaar geworden en kort daarna zijn we het samen eens geworden over twee extra jaren”, aldus Overmars.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

  1. De Ajacied

   Mooi dat hun bijtekenen bij de mooiste club van Nederland,
   Héél succes jongens blijf met beide benen op de grond en er ligt een mooie toekomst voor jullie ⚽️⚽️

  1. toon61

   Dit roepen we al jaren , het gebeurd toch niet , goede voetballers trouwens , ze worden alleen beter in het eerste als er ervaren krachten bij staan .

   1. Mijn Club

    Ben het wel met je eens, dat ze omringd moeten worden door ervaren spelers. Gewoon af en toe laten invallen, als een wedstrijd reeds is gespeeld. SUCCES en gefeliciteerd !

 1. dioajax

  dat is geweldig nieuws voor deze jongens…hoop op een snele rentree voor hun volgende jaar…talenten…

 2. AFCA my World

  Geef ze af en toe de mogelijkheid om mee te doen in het eerste, je zag dat het met Cerny eigenlijk ook best goed ging, geeft ze vertrouwen en ervaring om mee te doen als moet !

 3. AjaxBarcelona

  Leuk 99,99% lekkere reacties. Ook van mijn kant de felicitaties aan de jongens en aan Overmars en consorten. Die 0,1 zeikerige zuurpruim nemen we maar op de koop toe. Mensen uit de richting van het zuiden nemen we nu eenmaal niet allemaal even serieus 🙂

Comments are closed.