Jong Ajax pakt punt tegen Almere City: 2-2

jupiler_league

Jong Ajax heeft maandagavond op de Toekomst een gelijkspel behaald tegen Almere City. In de eerste helft zag het er niet naar uit dat het een leuke avond zou worden voor de mannen van Jaap Stam en Andries Ulderink. De Ajacieden stonden al snel op een 0-2 achterstand en vochten zich in de tweede helft terug in de wedstrijd.  Mike van der Hoorn scoorde de aansluitingstreffer waarna Sam Hendriks uiteindelijk vanaf elf meter een penalty benutte waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Owusu (55. Dankerlui), Van der Hoorn, Viergever, Warmerdam, El Mahdioui, Sinkgraven, Bakker (85. Clement), Acolatse, Hendriks, Younes (61. Muric)

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

26 Comments

 1. jojocoolio

  Nou en nog 0-2 achter komen ook… Dit is toch ook te schandalig voor woorden… Of moeten we nu al blij zijn met een punt tegen Almere city….

 2. WZAWZDB Ajax 14

  Dat is zwaar slecht als viergever en van der hoorn zulke goals weggeven (heb de wedstrijd gezien) dan is het niet raar dat ze niet heb het eerste spelen

 3. paulvos

  Ik heb de wedstrijd ook gezien . De eerste helft werd beschamend slecht verdedigd , of ze er geen zin in hadden. Maar de tweede helft was er meer strijd. Singraven kon ook hier geen potten breken, ook nog ’n onnodige rode kaart (2 x geel ) voor Alcolatse. Helaas maar 1 punt.

 4. Ajax nr 1

  4 spelers van de hoofdmacht en dan nog niet kunnen winnen pfff het is echt droevig met het voetbal bij Ajax.

 5. knudde32

  bij de 0-1 kon je zien dat van de hoorn en viergever totaal ongeschikt zijn voor Ajax 1 was lachwekkend die goal

 6. Rene1964

  Het verwonderd me nog steeds, dat men bij Ajax denkt dat 11 getalenteerde jonkies beter zijn zijn 11 (willekeurige) volwassen kerels. Het blijkt al jaren dat dat niet het geval is. Dat geldt voor veruit de meeste (contact) sporten. En toch denkt men er bij Ajax anders over, pffff en zucht !!

  1. Rene1964

   Maar oké, 2-2 tegen een absolute topper als Almere-City. Da’s best knap hoor! Sjappoo!

  2. Remco425

   Klopt en daarom is het voor die jonkies goed dat ze op deze leeftijd al tegen volwassen kerels in de eerste divisie spelen.

 7. Remco425

  Vorig jaar gaven ze vaak een ruime voorsprong weg, nu zijn ze al een paar keer teruggekomen van een ruime achterstand. Vorig jaar toonden ze gemakzucht, nu karakter.

  1. woody79

   karakter hoor je alleen een hele wedstrijd te geven. Niet een helft. Daar zit het Ajax probleem

 8. Slingertje.

  Waardeloze instelling weer van een groot aantal spelers en daar moeten de coaches van Ajax eens veel harder tegen gaan optreden en wie niet horen wil moet maar voelen en speelt gewoon niet.

 9. AFCA my World

  Jammer van de eerste helft was totaal onnodig,maar zijn toch goed teruggekomen,dus mag je blij zijn met een punt, en ja kleuters tegen mannen is wel moeilijk maar niet onmogelijk !

 10. dioajax

  is muric nog niet goed genoeg voor het eerste??hij speeld tog goed in jupiler???ik wil hem een keer zien spelen in de eredivisie…hoop dat hij dit seizoen rentree maakt in het eerste elftal…

 11. AjaxBarcelona

  Soms, hoewel vaak, kan ik mensen hier niet volgen. Dan staat er weer te weinig ervaring in het veld, dan staat er teveel jeugd in het eerste maar we willen wel een 19 jarige die leuk presteert in de Jupiler League in het eerste van Ajax zien. Schiet mij maar lek.

 12. LeroyT

  Misschien zouden ze sommige jongens van Ajax iets meer krachtvoer kunnen geven. Laat ze anders even in de keuken kijken bij Depay en Locadia!! Weet niet wat die gegeten hebben het laatste jaar maar zijn gegroeid als een gek. Voor sommige van Ajax zou dat ook wel fijn zijn om de duels dan een keer te winnen. Ik weet zeker dat niemand van de Ajax selectie een duel wint van mij! 193 cm en 87 kg

  1. woody79

   ze moeten ook niet te log worden. maar een beetje body zoals gudelj. dan had ook andersen er anders voor gestaan

 13. LeroyT

  Nee daar heb je gelijk in Woody maar als je dan kijkt naar een Vidal of Alexis Sánchez die zijn niet groot maar die pak je geen bal af als ze hen vast hebben. En tuurlijk zijn dat ook goede voetballers. Maar kwa body veel en veel verder dan de spelers in Nederland.

  1. woody79

   daar ben ik het mee eens maar geen “zware” lange jongens. liever behendig en sterk. zoals een sneijder in zijn beste tijd. krijgers willen we

Comments are closed.