Opstellingen Heracles – Ajax

opstelling_ajax

Ajax begint om 19:45 uur aan de uitwedstrijd met Heracles Almelo. Jasper Cillessen is geblesseerd en zal worden vervangen door Diederik Boer. Ook Arek Milik is wegens een blessure niet van de partij waardoor Ajax met een voorhoede gaat spelen met Lasse Schöne, Anwar El Ghazi en Viktor Fischer. Davy Klaassen is voldoende hersteld van zijn hersenschudding en start in de basis.

Opstelling Heracles: Castro; Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Bruns, Pelupessy, Bel Hassani; Navratil, Weghorst, Gosens

Opstelling Ajax: Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Viktor Fischer.

Related posts

53 Comments

  1. dioajax

   ben met je eens pietprecies…denk dat heracles wint…en het einde van de boer is…als ajax verliest dan is het over met de boer…

   1. AFC98

    Nounou gelijk f.de boer eruit?? Dat is wat overdreven… Sta je 2e of 3e terwijl de competitie nog niet eens op de helft is en dan de trainer er al uit gooien?

    1. dioajax

     het is niet overdreven afc98…ben jij tevreden met dit ajax??met het spel en alles???ik niet en in mijn opinie is het niet overdreven…denk aan de dans die seizoenkaarten kopen voor ajax…ik woon in griekenland en ik volg ajax elke keer en ik ben niet tevreden over dit ajax…ik denk alleen dat de chemie tussen frank en zijn spelers niet meer is…dus er moet iets fris komen…en tuurlijk hoop ik dat ajax wint maar ik ben helemaal moe met dit spel van ajax…

  2. creutz1977

   dat is wel weer lekker negatief!!! denk prima opstelling en pakken die lui!!! Come on ajax

   1. creutz1977

    nou en nu zijn die negatieve supporters hierboven zeker stil… BIJ VOORBAAT JANKEN.. lekker ajax!!!!

 1. dickst14

  er op knallen vanaf het begin. geen balletje terug en breed..er op en er over. kom op een keer. 1-4

 2. toon61

  Het slecht voetbal gaat gewoon door ben ik bang , met elke club hebben ze moeite , te gek voor woorden , hoeracles zal wel winnen , eerst veel punten voor staan , en in de winter staan ze dat achter let maar op .

 3. AjaxBarcelona

  Prima opstelling. Zoals een goed Ajax supporter altijd zal zeggen: die pot is voor ons. Geen twijfel. Je steunt je club tot het eind signaal van elke wedstrijd.

 4. dioajax

  hoppaaaaaaa gudelj 0:2..wat en pra ch tige goal zeg…het ene nog mooier dan de ander…

  1. dioajax

   ja met je eens bobby dit is een goed ajax maar tegen heracles…waarom was het niet zo goed ook tegen psv??zo moet ajax in elke wedstrijd spelen en niet na 6 moeizame en slechte wedstrijden een goeie wedstrijd spelen…het moet elke keer gebeuren in nederland en buiten nederland…

   1. BobbyHaarms

    Dat klopt Dioajax, maar helaas is de situatie momenteel anders en is het wisselvalligheid troef bij Ajax. En dat terwijl je juist tegen een psv focus verwachtte maar een zaadloos Ajax te zien kreeg. Maar ja, zo’n wedstrijd als vanavond geeft de burger gelukkig toch weer wat moed 🙂

    1. dioajax

     ben met je eens bobby het was een heerlijke wedstrijd gisteren maar ik dacht van het begin dat ajax niet zal winnen na het verlies van psv en ik was een beetje teleurgesteld van ajax en het is heel wisselvalligheid deze tijd en hoop dat alles goed komt met ajax…ik sta altijd achter ons neste en mooiste club in de wereld maar helaas woon ik niet in nederland om ajax live te volgen omdat ik in griekenland woon…maar ik volg altijd ajax live op tv elke wedstrijd leef ik mij…

 5. KBouter

  Eindelijk weer eens een leuke pot om naar te kijken, hoop dat Younes er nog ff inkomt, voor dat soort spelers ga je staan op de tribunes door zijn mooie acties.

 6. AjaxBarcelona

  Jammer dat Toon al onder zijn tegel zit. Oh nee, hij zit naar PSV te kijken natuurlijk.

 7. AjaxBarcelona

  Goede degelijke overwinning. Netjes. Nu eens kijken of er nog een paar mensen op hub “positieve” voorspelling willen terugkomen. Denk dat die wel wat negatiefs weten te vertellen. Ik neem er in ieder geval een lekker biertje op.

 8. -THE BULLDOG-

  Pietprecies, DioAjax en Toon home alone…
  Wat zijn jullie reacties na deze goeie pot van gisteren.
  Kun je niet beter eerst ff kijken en afwachten in plaats van al beginnen te zeiken voor de wedstrijd??

  1. dioajax

   hey bulldog afgezien de laatste wedstrijden van heracles en ajax had ik in gedachten dat ajax zal verliezen oke??het was mijn opinie want ik ben teleurgesteld van ajax de laatste tijd en ik wil een nieuw en fris ajax zin…dat was mijn opinie van gisteren dat ajax zal verliezen…ik sta altijd achter de club altijd maar soms verbaaste me een beetje van het spel en resultaten…dus niet meteen iets zeggen want iedereen hier zegt iets en het is niet negatiev maar het is alleen omdat we van ons ajax iets beters willen zien als fans…is het of niet???iedreen wil een ajax zien die voor niemand bang is…

Comments are closed.