There are no ads, please add some


De Boer: ‘Sanogo nog kans geven; Beslissing over nieuwe spits pas eind november’

0807sanogo

Yaya Sanogo deed vrijdag voor het eerst weer mee met de groepstraining. De spits is bijna hersteld van zijn liesblessure die hem geruime tijd aan de kant hield. Voor een rentree is het echter nog iets te vroeg. “Het zou kunnen dat hij volgende week weer inzetbaar is,” aldus Frank de Boer. De van Arsenal gehuurde spits kon tot nu toe nog geen indruk maken, zo moet ook de Ajax coach beamen. “Het is teleurstellend dat hij nog niet kan concurreren met Milik, ook voor hemzelf.”

“Voorlopig heeft hij ook door blessures nog niet kunnen brengen wat we hadden gehoopt.” Of Ajax in de winterstop daarom een nieuwe spits zal gaan aantrekken? “Daarover gaan we pas eind november praten. We willen Sanogo eerst nog een eerlijke kans geven. Daar geven wij hem de ruimte voor.”


Gerelateerde posts

61 reacties

 1. knudde32

  het feit dat Ajax deze spits die in heel Engeland word uitgelachen gehaald heeft is gewoon puur wanbeleid

  1. Zlatan

   Waarom zo lang wachten ? Koop een spits , een echte ! Verlies in Europa is duurder!!!!

   1. AjaxBarcelona

    Waarom zo lang wachten? Omdat je nu niks kan halen slimpie! Geen transferperiode nu.

    1. Zlatan

     Nee dat weet ik slimpie , maar je hoort vaak , we hebben iemand op het oog , word er nog gekeken naar een toppertje ??????

 2. AFCA-075-

  …die zoektocht duurt al jaren en zal waarschijnlijk ook nog jaren duren. Het wil maar niet lukken.

 3. EvdB

  Koop eens een echte spits en geen tweede en derderangs spelers
  Die hebben we genoeg gezien

  1. Zlatan

   EvdB mee eens , vreemd dat het een andere club wel lukt om een knappe spits te kopen .

  1. toon61

   Het mag niks kosten , als ze zelf maar een groot salaris krijgen , wat voert van de sar nu uit m bijna niks en dan toch een halve ton vangen , te gek voor woorden , zakkevullers zijn het stuk voor stuk .

   1. Remco425

    Van der Sar voert idd bijna niks uit in de 80 uur per week die hij in de club steekt…

 4. toon61

  Eind nov , als je dat niet weet nu en niet ziet dat het een waardeloze speler is , het ergste is je had het voor de huur al kunnen weten , in geen jaren goals gemaakt , en zo,n krant gaan ze huren .
  Als je dan toch bezig bent , koop dan ook een paar oudere betere spelers , die de jongere op sleeptouw kunnen nemen en beter maken .
  Inplaats van deze kuch die er nu staat .

  1. Remco425

   En jij hebt het al wel kunnen zien in die paar minuten?? Schei toch eens uit man. Jij weet er echt helemaal geen flikker van. Als het aan jou zou liggen zou de hele club zonder spelers zitten. Nee dan gaan we wedstrijden winnen. Oh nee, dan krijgen we iedere wedstrijd een reglementaire 3-0 nederlaag op de broek omdat we geen spelers het veld in kunnen sturen…

   1. toon61

    sterker nog remcotje ik wist het al voor het seizoen , dus niet zeveren aub , dat is trouwens het enigste wat je kan .hahahahah

    1. Remco425

     Ik zou het woord zeveren maar eens in het woordenboek opzoeken, want jij doet niets anders. Als hij in alle nationale jeugdelftallen voor Frankrijk uitkwam (niet de minste elftallen), hij 1 van de toppers van de jeugd van Lyon was (niet de minste jeugdopleiding) en OOK Wenger het in hem ziet zitten (toch ook niet de minste) dan zouden zoveel experts het fout hebben gezien maar onze toontje hier wist het al zonder hem ook maar een minuut te hebben zien spelen. Wie is hier dan aan het zeveren?

 5. Always4Ajax

  Misschien ook goed idee om meteen de bezem door de supportersschare te halen. Als er ergens kneuzen rondlopen is het daar wel. Zijn we ook gelijk van die fake supporters van andere clubs verlost. Dat zou pas een hoop rust geven door de hele organisatie heen.

  1. Ajax nr 1

   Begin bij jezelf want een echte supporter wil deze shit allemaal niet hoor. En een fakesupporter blijf achter deze shit staan net zolang totdat het te laat is.

   1. toon61

    Helemaal waar dat snapt dat onderdeurtje niet hoor , voor jhem moet je alles uittekenen , en dan snapt hij het nog niet , niveau Ito

    1. DennisTheMenace

     Als ik jouw teksten lees Toon, kun je beter niet over niveau beginnen. Iemand uit groep 6 kan nog beter Nederlands.

 6. -buitenkantje rechts-

  Als je een speler koopt moet je zeker zijn dat hij toegevoegde waarde heeft. Iedereen wist dat we een spits nodig hadden. Het enige dat we van Sanogo weten is dat hij bijna voortdurend geblesseerd is en geen goals heeft gemaakt. Daarom valt het huren van Sanogo onder het kopje “grote gok” waardoor je nu wel een probleem hebt.
  Terugsturen dus naar Arsenal en in de winterstop een klasse spits kopen.

   1. toon61

    Waarom zien wij en enkele meer dat wel dan , volgens mijn zijn het kinderen die hier op reageren , iets anders kan ik niet verzinnen , of ze zijn onsnapt uit een instelling .

  1. Remco425

   En je blijft altijd van die haters houden, die ongeacht wat er gebeurt en ongeacht of ze uberhaupt weten wat er gebeurt, alleen maar lopen te zeiken.

 7. pietprecies

  Dankzij overmars worden we in heel Engeland uitgelachen. Overmars dacht dat Wenger wel zo’n lieve man is en hem een goeie spits gunt ofzo? Overmars moet gewoon oprotten en heel snel, een TD van helemaal niks

 8. Geroldkohlen

  waarom nog een kans komt nog niet eens tot scoren tegen helmond sport!! weg gegooid geld is het! !

  1. toon61

   Gert zo,n speler hadden ze zelf al moeten scouten , maar het resultaat ken je , ze doen niks .

   1. Zlatan

    Ja Toon hier hebben we het steeds over , neeee !!!! Niet te veel betalen , een klote scout !!! Ook beter kijken welke scout je neemt .

    1. Remco425

     Je weet dat Zlatan ook volledig afgebrand werd in het begin en de titel miskoop kreeg door nitwits zoals jij, Zlatan?

  1. Remco425

   Ja koop Lewandowski en Ronaldo en Messi en Neymar en Zlatan en en en… Wat moeten we met zo’n opmerking als die van jou?

 9. Ptr

  Van P halen ui Turkije ( geintje )
  Er loopt echt wel ergens spits rond voor een paar miljoen. Geld genoeg op de bank. Uitgeven aan spits zou ik zeggen dit verdien je terug bij plaatsing CL

 10. AjaxBarcelona

  Welke topper komt er naar de Nederlandse competitie als hij elders 2-3zoveel kan verdienen zelf met een verhoogd salarisplafond. Degene die komen zijn geen topper. Misschien een topper in opkomst maar daar moet je geluk bij hebben. Daarnaast bleek uit je commentaar niet dat het een opmerking voor de toekomst was gezien je opmerking mbt “verlies in Europa”. Dus …… Slimpie 🙂

Reageren is niet mogelijk.