Forse kritiek op invaller Sinkgraven bij verliespartij Jong Oranje tegen Jong Slowakije

0710ajax-panathinaikos_Sinkgraven

Jong Oranje heeft zondagmiddag met 1-3 verloren van Jong Slowakije. Na afloop waren de analytici van FOX Sports niet mild in hun kritiek. Met name Daley Sinkgraven kreeg een veeg uit de pan. De middenvelder had geen basisplaats en bij zijn invalbeurt liet hij zien waarom: Sinkgraven speelde bijzonder weinig klaar.

Analist Arnold Bruggink had voor de camera van FOX Sports geen goed woord over voor Sinkgraven. “Hij heeft een kwartier rondgelopen alsof hij in een speeltuin rondliep. Hij liep een beetje rond te kijken. Hij is speler van Ajax, buiten dat het mentaal lastig is, moet je laten zien dat je in de basis hoort”, aldus Bruggink. Jong Oranje, dat zich probeert te plaatsen voor het EK in Polen, doet nog wel volop mee in de race met zes punten uit drie duels.

Bron: FoxSports

Related posts

33 Comments

 1. Ajacied407

  Word eens tijd dat Sinkgraven zich vermand. Hij loopt er bij Ajax precies hetzelfde bij. Zal op dit moment eerder voor een middenveld met Serero kiezen dan Sinkgraven. Aan het talent licht het niet, maar mentaal valt hij gewoon door de mand.

   1. Ajacied407

    Had het zelf in de gaten toen het er al stond. Maar ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel 😉

 2. HURBIE

  Dit beeld laat hij bij AJAX vaak zien als hij speelt .
  Volgens mij zit hij in een grote dip waar hij zichzelf snel moet uitvechten

 3. Johan065

  Wat een keus die bruggink dat heel jong oranje was waardeloos. Makkelijk om hem daar de schuld van te geven. Ik ben geweest waren allemaal slecht.

 4. JCruijff

  Wawawawawa opportunisme ten top hier. Sinkgraven zit niet lekker in zijn vel. Dat mag en dat kan. Is een goede speler en komt er wel. Maar dat heeft hij en alleen hij zelf in de hand, daar hebben sommigen ook gelijk in. Maar om hem meteen met de grond gelijk te maken heeft geen enkele zin. Litmanen was in zijn eerste jaar bij Ajax ook een drama. Ik bedoel maar……

  1. Rene1964

   LITMANEN? Serieus? Kan het me nauwelijks voorstellen, maar het zou kunnen natuurlijk. Was echt mijn held!

 5. jojocoolio

  Sinkgraven is een vriendje van Zivkovic ik had al eens eerder gemeld dat deze twee lekker liepen kloten in de Bijenkorf in Amsterdam het was gewoon te zielig om te zien… Maar ja als er een goeie begeleiding zou zijn bij Ajax zou dit niet gebeuren… Deze jonge jongens hebben hulp nodig over het leven ipv de glamour en weelde

  Ik blijf het zonde vinden…

  1. 4everAjax

   Jij weet nogal goed hoe het intern bij Ajax er aan toe gaat. Knap. Maar volgens mij ben jij gewoon een standaard speler afbrander. Tsjongejonge, twee jongens zien kloten bij de Bijenkorf en het stempel is gegeven. Jongens deugen niet en Ajax deugt niet.

  2. Geroldkohlen

   en wat maakt het uit wat ze doen in de bijenkorf! ze zijn nog altijd 18 jaar he! ze zitten beiden in een vorm crisis en dat kan aangezien hun leeftijd! en het is niet alleen de begleiding van deze jonkies maar ze moeten ook gestuurt worden in het veld! maar we hebbn niemand die de rol opzich kan nemen die als ware leider van het elftal kan laten gelden, is die er wel dan zullen ze beter presteren! ben ik van overtuigd!

   1. Rene1964

    Tja, hopen dat de Boer dit ook leest. (Sturen van spelers in het veld, oftewel een chronisch gebrek aan routine! (Overigens is het: gestuurd), maar dat weet je zelf ook wel 🙂

  3. Litmanen

   Vreemd, mijn vrouw moet mij chanteren om me de Bijenkorf in te krijgen, dus die jochies zijn behoorlijk de weg kwijt!
   Psychologische hulp lijkt me op zijn plaats hier. En dat laatste bedoel ik bloedserieus. Zoveel talent en er zo weinig mee doen……

 6. woody79

  ik wil serero zien. en kan mij het schelen wat ze in de bijenkorf doen. honing maken met teigertje. en poehhhhh

 7. IDI-JOOD

  De norm is alang weg bij ons aller AJAX….
  en Serero is ook niet goed genoeg voor de ambities van de club
  helaas

 8. Slingertje.

  Bruggink heeft helemaal gelijk. Wat verbeeld die Sinkgraven zich eigenlijk .
  Grim moet hem gewoon niet meer oproepen laat hij eerst maar eens gaan beseffen dat hij helemaal niet zo goed is als dat hij zelf denkt dat hij is want bij Ajax presteert hij ook maar bar weinig.

 9. Remco425

  Dit soort wedstrijden moeten helemaal niet uitgezonden worden. Jong Oranje is een opleidingsteam, maar er wordt net zo’n druk opgelegd als het grote Oranje. Jonge spelers gaan dan krampachtig spelen, durven niets meer, zijn hun zelfvertrouwen kwijt en is er weer een generatie talenten naar de klote geholpen…

 10. paulvos

  Ik heb het aan het begin van het seizoen al gezegd ” miskoop”. Zonde van de centen.

 11. Heldenzoon

  Ik zag hem laatst bij V&D. Stond hij gewoon af te rekenen…… Ik bedoel maar; niet goed met zijn vak bezig. Meteen wegsturen……….. !? WTF?

 12. jojocoolio

  Ik vind het juist zonde dat deze twee grote talenten zo naar de kloten gaan… Niks om hun af te branden naar het systeem en beleid bij onze club. Ik blijf goeie hoop houden dat het nog goed gaat komen met deze mannen en dat we er een hoop plezier aan gaan beleven….

Comments are closed.