Cillessen mist interland tegen Tsjechië; Stekelenburg opgeroepen als vervanger

1004ajax-psv_cillessen

Jasper Cillessen is aanstaande dinsdagavond niet inzetbaar als het Nederlands elftal de laatste kwalificatiewedstrijd speelt tegen Tsjechië. De Ajax-doelman liet zich zondag behandelen in de hoop op tijd fit te geraken voor de interland tegen de Tsjechen. Zondagavond werd de beslissing genomen dat hij dinsdag zeker niet kan spelen. Of de blessure gevolgen heeft voor Heracles – Ajax van komend weekend is nog onduidelijk.

Bondscoach Danny Blind heeft Maarten Stekelenburg opgeroepen als vervanger. Eerder riep hij Kenneth Vermeer al op voor de eveneens geblesseerde Tim Krul. De keeper van Newcastle United heeft zijn kruisband afgescheurd en is zes tot negen maanden uit de roulatie.

Related posts

13 Comments

 1. Sazzz

  echt te zot voor woorden dat een keeper als Steek pas na Zoet en Vermeer wordt opgeroepen

   1. Tinus

    Maar ach, wat maakt het uit, alsof we nog kans hebben, scheelt weer wat doordeweekse wedstrijden,
    AFCACBS

 2. Geroldkohlen

  als of we kans maken! we kunnen beter gewoon van het slechtste uit gaan! want ik zag ijsland tegen de letten, en als ze daar al niet van winnen dan word het ook niks in turkije! het is gewoon een wan prestatie van nederland dat ze er niet bij zitten en dat we aankomende zomer moeten kijken naar ierland ,wales, albanie, n.ierland, oekraine, ijsland etc etc. nederland is echt diep diep gezonken! schande!

 3. Slingertje.

  Mooi voor Steek want hij staat weer goed te keepen bij Southampton de laatste weken.

Comments are closed.