Emanuelson keert terug naar Italië

0807emanuelson

Urby Emanuelson heeft bij AC Milan een verzoek neergelegd om bij de club mee te mogen trainen, zo weet het Italiaanse medium Corriere della Sera te melden. De oud-Ajacied deed dat de afgelopen weken ook al bij Ajax in de hoop dat er wellicht een contract in het verschiet lag. Die hoop was al snel verdwenen nadat Ajax afgelopen zomer Mitchell Dijks contracteerde en hierdoor duidelijk was dat de linksback positie al bezet is. Emanuelson zit nog steeds zonder club nadat hij in 2011 Ajax verliet voor AC Milan en uiteindelijk werd verhuurd aan het Engelse Fulham. Het avontuur daarna bij AS Roma en Atalanta Bergamo bleek ook geen succes waardoor de speler sinds afgelopen zomer transfervrij is.

Bron: Corriere della Sera

Related posts

46 Comments

   1. Litmanen

    Helemaal mee eens hoor. Als hij nog goed was geweest had De Boer hem er graag bij gehad. Blijkbaar heeft hij in Emanuelson nog minder vertrouwen dan in Heitinga. Alleen al het feit dat blijkbaar geen club een miljoen per jaar wil betalen zonder transfersom zegt genoeg.
    Vreemde carrière heeft die jongen gehad.

 1. Geroldkohlen

  echt zonde dit had je goed kunnen gebruiken heb je toch veel meer aan dan bijvoorbeeld viergever!

   1. Geroldkohlen

    de gehele linker flank kan hij spelen niemand heeft garantie bij een club als je net komt, ik had hem wel de concurentie willen zien aangaan met de huidige basis spelers aan de linkerkant!

   2. Remco425

    Nu zit hij daar al niet op dus zou vooruitgang zijn. Daarbij, toen Dijks geblesseerd was had hij mooi al mee kunnen doen.

 2. Sazzz

  elke positie waar Emanuelson kan spelen is op zijn minst bezet, zo niet dubbel bezet. hij komt echt niet voor de bank en ik denk ook niet dat Ajax heel veel geld aan een bankzitter wil spenderen. als hij op de trainingen had bewezen een echte meerwaarde te zijn, hadden ze hem echt wel wat aangeboden

  1. BobbyHaarms

   Precies zo denk ik er ook over. Neemt niet weg dat hij in dit jonge team absoluut van meerwaarde had kunnen zijn. Maar ja, gevalletje verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats zijn. Urby, hoop dat je gauw een goede club vindt, dat verdien je gewoon.

  2. Geroldkohlen

   hij is beter dan viergever en boilessen en voor de rest was hij zeker weten de concurrentie aangegaan de beste spelen! dat geld voor iedere club waar je gaat spelen!

   1. Geroldkohlen

    boilessen komt is niet eens bespreekbaar, vd hoorn is ook niet beter dan veltman en riedewald en heitinga schijnt niet fit genoeg te zijn en zit op de tribune? lasse is al helemaal geen linksbuiten , dus emanuelson was een aanwinst geweest.

 3. ajax26

  Thjaaaaaa, ze willen alleen met jonkies spelen.
  We moeten gwn accepteren dat onze Ajax nie meer in de top hoort

  1. Ramon1

   Vind ik ook als die bij een kleine club in italie en kleine club in Engeland amper iets laat zien dan hoef het niet en we moeten niet teveel denken o hij komt van ajax dus altijd welkom vaak zijn ze conditioneel niet fit en hebben maanden jaren amper iets gedaan kaat staan een wedstrijd gespeeld dan kan je beter voor jeugd kiezen want die zijn bijna altijd topfit kijk die tete en bazoer BV

 4. Jerry 072

  denk dat je meer aan urby hebt dan johny… Die vaak niet eens op de bank mag zitten.

  1. Ramon1

   Johnny kan belangrijk worden in laatste 10 min voor als het echt moet zeg maar ballen naar voor maar hij moet niet gaan rennen want dat lukt hem gewoon niet goed meer maar Hij moet wel gaan spelen dat gun ik hem zo erg

 5. Slingertje.

  Urby moet v d Vaart bellen en kijken of die hem naar Real Betis kan halen of Malaga zou ook een mooie club voor Urby zijn.

 6. Ajax nr 1

  Laat Urby maar blij zijn want beter zal hij niet worden onder de Boer. Die maakt niemand beter maar zet er alleen een stop op qua ontwikkelling.

 7. Ronkr

  Vreemd …. Te oud ? Of typisch Ajax…
  Terug komen op een verschrikkelijke avondje voetbal ???

  Ik ga zondag toch anders op m’n bank zitten … Ik heb altijd een grote bek als het om Minn Ajax gaat…. Maar as. Ik weet het niet!

  Ajax is mijn Club alleen het wordt met se week slechter ! Gisteren wat een zooitje. Onze trainer FB mag zich kapot schamen …

 8. Velibor

  Ik denk en bewijs is er niet maar ik denk dat er bepaalde belangen spelen anders kan ik het niet verklaren dat we met zulk jong spul kampioen moeten worden( wat waarschijnlijk nog gaat lukken ook) en Europa in moeten,zal wel weer ouwewijven praat genoemd worden maar toch.

 9. ZwarteRotterdamseAjacied

  Zonde voor ons, gelukkig voor hem. Hij zou waarschijnlijk net als Heitinga lekker op de tribune zitten, want waarom iemand in de kleedkamer die de jongens kan motiveren als je ‘m ook op de tribune kan zetten

 10. -buitenkantje rechts-

  Ik denk bij Urby nog steeds aan de stylist met fluwelen linker voet.. Die Urby was zeker een aanwinst geweest.. Dat inzicht en vernuft missen we nu. Ook het aansturen van de jeugd in het veld.
  Ik weet echter niet hoe hij nu voetbalt.. Of hij zich nog ontwikkeld heeft.. Nog steeds die fluwelen pas heeft.. Wat dat betreft moet ik afgaan op het oordeel van FdB. Die heeft besloten hem te laten gaan..

 11. huub

  Zo is het ook met Maduro gegaan, een open sollicitatie maar Mark was niet geïnteresseerd in hem. Dit waren toch 2 toppers die het elftal een “jumper” konden geven.

  1. AjaxBarcelona

   Echt niet. Zoudn uiteindelijk mensen in de weg staan en mogelijk onrust geven.

   1. Zlatan

    Wie zouden ze in de weg staan ? Vindt alleen Dijks goed ! Mis schone , wie staat er op die plek ?? Nou ja Tete doet het ook goed !!!!

Comments are closed.