Ajax derde in groep A

europa_league

Ajax bezet na twee wedstrijden de derde plaats in groep A van de Europa League. De Ajacieden speelden donderdagavond opnieuw gelijk en hebben nu twee punten uit twee duels. Ook de twee andere opponenten, Celtic en Fenerbahce,kwamen niet tot winst en speelden met 2-2 gelijk in Glasgow. Op 22 oktober staat voor Ajax de derde wedstrijd op het programma met een uitwedstrijd tegen Fenerbahce in Istanboel.

Stand Groep A

1 Molde FK  2-4
2 Celtic  2-2
3 Ajax 2-2
4 Fenerbahce  2-1

Related posts

24 Comments

 1. rickert

  ja en nu moet je wel winnen in Turkije.. wat gezien werd als de lastigste wedstrijd, we maken het onszelf wel erg lastig, wat niet nodig had hoeven zijn.

  1. FdB=Ajax

   Je hoeft helemaal niet te winnen in Turkije..
   Het spel van Ajax is inderdaad niet goed, maar je staat er wel gewoon prima voor hoor. Als je thuis van Fener en Molde wint ben je door.

 2. Didron

  Helaas heeft ons aller Ajax gisteren niet de kansen benut! Anders had het er anders uitgezien. Maar we moeten nog 4 wedstrijden!

 3. HURBIE

  moet je daarblij mee zijn hadden eerste moeten staan als sommige spelers niet elke keer voor eigen succes gaan

 4. BobbyHaarms

  Nog niks verloren, zo kan je het ook bekijken. Maar die wedstrijd in Turkije wordt wel een hele zware en tevens een hele belangrijke. Verlies je die dan loop je helemaal achter de feiten aan. Zo zonde en onnodig dit..

 5. Heldenzoon

  Vasthouden die derde plek, dat geeft recht op de Intertoto en die winnen we dan volgens Frank………………

Comments are closed.