Kenny Tete kent de Noorse tegenstander al

0807tete

Morgen zal Ajax het tegen het Noorse Molde FK opnemen en voor de meeste spelers is dit een nog onbekende tegenstander. Zo niet voor onze rechtsback Kenny Tete want hij heeft het tijdens zijn tijd bij de A1 het al eens met de Noren aan de stok gehad. In het NextGen-toernooi in 2012 versloeg Ajax Molde met 5-0 waarbij Abdel Malek El Hasnaoui twee doelpunten voor zijn rekening nam. De overige goals werden door Viktor Fischer, Ricardo Kishna en Sinan Keskin gemaakt.

Dat Kenny trots is om zijn Ajax-shirt te dragen, steekt hij niet onder stoelen of banken: ‘Van jongs af aan vallen er jongens om je heen af. Sommigen halen het, velen niet. Ik ben blij dat ik er nog ben. Maar één of twee jongens per lichting staan later in de Arena, vertellen de trainers van de jongste jeugdelftallen ons al. Ik voel me vereerd dat ik er nu sta’

Related posts

17 Comments

 1. Mooi

  Mooi mannetje met de juiste prof mentaliteit kan enkel nog maar beter worden ,moeten we zuinig op zijn .

 2. Slingertje.

  Eindelijk weer een speler die wel de juiste mensen om zich heen heeft en zich niet gek laat maken. Laten we hopen dat dat zo blijft.

 3. Nikos

  Komende twee wedstrijdjes weer de nul houden met onze Tete. De Muur van Mokum is niet te slechten!

 4. Gmail iwan

  Ik wil dat maar onderschat ze niet ze hebben van fenerbahce gewonnen met 2-0 en molde fk staat 1e en ajax 3e

Comments are closed.