Bergdølmo verwacht niet opnieuw een stunt van Molde

0930bergdolmo

Andre Bergdølmo kwam tussen 2000 en 2003 uit voor Ajax en daar kijkt de Noor nog steeds met veel plezier op terug. Bergdølmo volgt Ajax nog steeds op de voet en is dan ook vereerd dat hij als eregast is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de wedstrijd van aanstaande donderdag waar de oud-Ajacied niet opnieuw een stunt verwacht van Molde, dat onlangs voor verbazing zorgde door Fenerbahce in Istanboel met 1-3 te verslaan.

‘Het is kenmerkend voor Ajax dat oud-spelers niet worden vergeten, maar voor Europese duels worden uitgenodigd. Donderdag mag ik aanwezig zijn in het stadion van Molde en ik heb zin om de huidige groep weer te ontmoeten. Onlangs was ik voor een reportage met de Noorse tv op De Toekomst. Alle deuren gingen open en ook Frank de Boer nam alle tijd voor ons’. Overigens verwacht Bergdølmo niet opnieuw een stunt van zijn landgenoten aankomende donderdag. ‘Ajax heeft veel betere spelers en negen van de tien keer verslaan zij Molde. Ik zie niet opnieuw een stunt gebeuren zoals tegen Fenerbahce, Ajax heeft meer ervaring op het Europese toneel’.

Bron: De Telegraaf
Foto: Proshots

Related posts

14 Comments

  1. BobbyHaarms

   Ik hoop dat hij gelijk krijgt. Winnen in Turkije zijn weinig clubs gegeven, en zie hoe kansloos Nederland daar was. Was dus gewoon een knappe prestatie van die Noren! Toch hoop ik op een getergd Ajax waarbij niks valt te halen…

 1. f-side64

  als ajax geen fouten maak in de verdediging of sinkgraven geen dom balverlies lijd word het 0-3

 2. woody79

  we zijn het aan onze stand verplicht. met het mes tussen de tanden. en laat die noren maar poepen voor onze gifkikkers

  1. Nikos

   Ja, weet nog dat ie uit bij de klakkies een aansteker tegen zijn hoofd kreeg en dat gewoon weglachte

Comments are closed.