Kramer: ‘Ik las de uitspraak van Fischer ook en ik geloof er heel weinig van’

viktor_fischer1

Afgelopen week werden feyenoord en Ajax aan elkaar gekoppeld in de volgende ronde van de KNVB beker. Bij feyenoord is het seizoen al geslaagd als er niet verloren wordt van Ajax. In Amsterdam leeft De Klassieker ook maar bekijkt men alles toch wat breder; men wil kampioen worden, Europees overwinteren. De beker is leuk maar om voor een bekerloting nu thuis op de bank op het puntje van je stoel te kruipen gaat wat ver. feyenoord-spits Michiel Kramer ziet de loting van de derde ronde van de beker kennelijk wel als een hoogtepuntje en kan er dan ook niet bij dat Ajax-speler Viktor Fischer afgelopen vrijdagochtend  doodleuk beweerde dat hij helemaal niet wist dat de avond ervoor Ajax de rotterdammers had geloot.

Kramer moet er om lachen: “Ik heb het ook gelezen van Fischer en geloof er eerlijk gezegd heel erg weinig van. Het zou zou toch wel heel vreemd zijn, toch?”, zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Fischer verbaast zich op zijn beurt over de ophef die door zijn uitspraak is ontstaan. “Ik had niet gedacht dat het zo’n groot item zou worden”, zei de Deen. “Tja, ik was gewoon eerlijk. Mijn ploeggenoten zeggen wel vaker dat ik ‘in een grot leef’. Maar ik was vrijdag gewoon met de wedstrijd tegen Groningen bezig.” De bekerwedstrijd tussen feyenoord en Ajax wordt op woensdag 28 oktober afgewerkt.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

32 Comments

 1. TeamFrankDeBoer

  Niemand boeit het wat die Kramer ervan vindt. Fischer is gewoon eerlijk, en hij heeft nog gelijk ook.

 2. Sonsee

  Kramer laat mij niet lachen man, serieus nemen doe ik je niet en vooral al niet naar die uitspraak dat die horrortackle een normale tackle was in jou ogen. Dus Kramer hou gewoon je mond maar want er komt niks bijzonders uit.

   1. Sonsee

    Klopt maar het is wel benzine op het vuur gooien, zelf hoop ik dat hij zelf Eens te maken krijgt met zo’n tackle. Eens kijken wat zijn reactie dan is

 3. Didron

  Kramer…, kramer…, ehhh…. wie was dat ook alweer??? Ohh ja… weet het al: holmaat van Ernie uit sesamstraat :p

 4. DennisTheMenace

  Ik erger me de laatste jaren meer aan de lampjes dan aan de kakkies, maar zo’n gast als Kramer… Wat een kneus is dat zeg.

 5. TomAFCA

  Niemand vraagt om zijn mening, als hij dan zoiets zegt, moet je niet later later in een interview zeggen dat je een hekel hebt aan engnekken in de voetbal wereld. Kleuter dat het is.

 6. rebel62

  Begrijp niet waarom jullie je zo druk maken over een uitspraak van Kramer pfffff links laten liggen.

 7. Bansberg04

  Verschrikkelijk je kunt wel horen dat je Kramer in Rotterdam is geboren wat kan die man een onzin verkondigen laat hem alstublieft in zijn vrije tijd een studie volgen maar geen onzin verkondigen want dat hoeft hij niet meer te leren dat kan nu al.hij kan beter zijn voeten laten spreken in plaats van zijn mond

 8. twentsejood

  als je zo groot bek heb kramer waarom mist je dan zo groot opgelegt kans op goal dan vrij voor goal alleen keeper elke ajax speler had die kans geraakt nu snap ik waarom ze jaren geen prijs heb gewonnen alleen maar mensen met groot bek halen maar niet kunnen voetballen

  1. 4everAjax

   Ai kijk uit wat je zegt (probeert te zeggen) Milik miste zaterdag ook een opgelegde kans voor open doel 🙂 en inderdaad: proost jongen.

 9. Geroldkohlen

  lekker belangrijk wat die kramer zegt! ik kan niet geloven dat dit onbelangrijk geneuzel op dit forum verschijnt!

  1. Cees

   Schijnbaar maar alles wat Kramer zegt is niets minder waar ik hoor het al ze zijn goed in spaculeren laat het gewoon gaan hoe lang geleden is 010 kampioen geworden al een hele tijd geleden niet meer

 10. BobbyHaarms

  Tijd dat die Kramer zelf eens onder het gras wordt geschoffeld…6 meter onder de grond wel te verstaan

 11. lomaoost

  geen woorden over vuil maken dat is die dorps idioot niet waard . Kramer heeft een iq van een lintworm lang en dom

 12. gerrykoos

  Ja Kramer kijkt uit naar de Beker omdat dit de enige prijs is die ze kunnen winnen, een kinderhand is snel gevuld dus….pfff Zeker niet naar die rat van een Kramer luisteren.

 13. Iamsterdam2015

  Alsof je je druk moet maken dat je tegen feyenooit moet. Fisher heeft gelijk de wedstrijd tegen Groningen is indrukwekkender.

 14. Wembley71

  Lijkt wel of ie liever hier had willen ballen met al die opmerkingen over ons cluppie. Doet me dan aan het grapje denken uit mijn jeugdjaren en is nog steeds van toepassing. De F van Fout speelt de uitwedstrijd tegen Ajax en verdwaald met de bus in zuid-oost, ze stoppen en Kramer vraagt aan een voorbijganger: meneer,meneer mag ik wat vragen? Ja zegt die vent. Hoe kom ik bij Ajax? De voorbijganger antwoord: trainen jongen, kei hard trainen…..moaaaww ha! Nog steeds leuk!

 15. pietprecies

  Kramerinho is z’n twitternaam, zegt al genoeg.. Zelfde als kazim kazim kazim.. Een balhaar met te veel eigenwaarde, als Ajax 2x de kakkies sloopt komende maand wil ik z’n reactie nog wel eens lezen, kut kakkerlak

 16. Valentino

  Is dat dezelfde Kramer die 010 afbrande toen de eerste transfer afketste en die nu ineens trots is er wel te spelen?
  Over geloofwaardig gesproken.

Comments are closed.