There are no ads, please add some


De Boer roept Heitinga uit tot Man of the match: ‘Wel op zijn plaats’

0923ajax-graafschap_juichen

Frank de Boer besloot na de korte invalbeurt van John Heitinga en zijn doelpunt de verdediger uit te roepen tot Man of the Match. ‘Ik vond dat wel op zijn plaats,’ aldus Frank de Boer na afloop bij Fox Sports. ‘Hij heeft er keihard voor getraind. Hij komt terug op het oude nest, maakt zijn eerste minuten en dan ook nog scoren. Dit is een mooie geste voor hem.’

De Boer verkoos in zijn basiself echter Mike van der Hoorn boven Heitinga. ‘Ik vind dat anderen op dit moment iets meer brengen. Dat is een keuze van mij. In mijn ogen ontbrak er nog 5 a 10% bij Heitinga, dat heb ik hem ook verteld. Je ziet de laatste dagen dat hij op de individuele trainingen afgelopen week zo’n 5% gewonnen. Laten we hopen dat hij eraan komt. Dit is de eerste stap.’

De Boer was na afloop mild over zijn ploeg ‘De tegenstander stond niet te springen om het spel te maken. In de eerste 20 minuten was ik niet tevreden over de balbehandeling. Over het vervolg van de eerste helft was ik wel tevreden. We kregen kans op kans en hadden schoten van afstand. Dan moet de bal ook een keer goed vallen. In de tweede helft begonnen we eigenlijk op dezelfde manier als in de eerste helft, maar daarna gingen we opportunistischer speler. Ik was wel tevreden hoe we het deden eerlijk gezegd. Sprankelender? Je wilt elke wedstrijd wel met 8-0 winnen. Maar daar zijn we nu nog niet toe in staat. De laatste 20 minuten hebben we continu tegen de muur van hen gebeukt. Dat is wat we willen zien. Vandaag hebben we helemaal niet achteruit gespeeld, volgens mij was 90% vooruit.’

Bron: FOXSports


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. Litmanen

  kermis. Vanavond bewees De Boer dat Heitinga een miskoop is. 10 minuten meedoen in zo’n potje….

 2. Frenske

  Ziet bewijst weer eens dat de boer niet in staat is Ajax sprankelend te laten spelen,de eerste dertig minuten waren niet om aan te zien.wanneer trekt iemand de stekker eruit en vertrekt Frankie.

 3. Danny25

  Wat kunnen mensen hier ongelofelijk klagen zeg! Je wint, hij legt de situatie om heitinga uit en nog alleen maar negatief commentaar.

  1. -THE BULLDOG-

   Volledig met je eens.
   Ik lees nog wel veel commentaren, maar reageer nauwelijks meer.
   Ontzettend veel kansloze hier!! Sta je bovenaan, nog niet verloren, 16 voor en 2 tegen en nog zijn er hier zooo veel zeikerige/klagende mensen hier op deze app. Pfffff.
   Als we prachtig voetbal spelen en we verliezen ligt iedereen te mauwen en als we voor staan en de wedstrijd zakelijk uitvoetballen is t ook niet goed….
   Tsja, lekker laten gaan zou ik zeggen.

   1. Danny25

    Ja het is niet snel goed. Vind zo niet leuk meer om de app te bekijken onder elk artikel staan negatieve reacties. De mensen kunnen blijkbaar niet beseffen dat de tijden van vroeger er momenteel niet inzitten.

   2. 4everAjax

    Het is een zeik cultuur bulldog. Maar je bijdragen mis ik wel. Verkeerde groep krijgt nu boventoon.

   3. Zlatan

    Ja , THE BULLDOG , je hebt gelijk , maar een goeie spits is ook lekker ! Heb je gelezen hoeveel miljoen ons cluppie bezit , mooi spel is heel lekker .

    1. -THE BULLDOG-

     Ik begrijp je frustratie en je hebt ook wel een beetje gelijk, maar hoe de wind ook staat….mensen blijven zeiken hier 🙂

     1. -THE BULLDOG-

      Resultaten zijn er wel!!
      Competitie boven aan, saldo goed, in de beker naar de volgende ronde.
      En ik zag tegen de Graafschap dat Ajax ECHT wilde voetballen, maar dat de “superboeren” met zn allen voor de eigen goal lagen. Dan is t eerlijk is eerlijk lastig voetballen. Ze hebben de Graafschap maar 1 ECHTE kans gegeven verder was de tegenstander niet gevaarlijk.
      Probeer t eens te bekijken van de andere positievere kant.

Reageren is niet mogelijk.