Jong Ajax verliest met 2-0 van Go Ahead Eagles

jupiler_league

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd in de Jupiler League tegen Go Ahead Eagles met 2-0 verloren. In de Adelaarshorst bleek het team van Andries Ulderink en Jaap Stam een maatje te klein voor de ploeg uit Deventer. Teije ten Den was verantwoordelijk voor beide doelpunten en met het verlies zakt Jong Ajax naar een zeventiende plek op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Onane,  Lartey Sanniez, Van Bruggen, Mirani, Owusu; Clement, Nouri (64. El Mahdioui), Warmerdam; Muric (81. Acolatse), Hendriks, Cerny (81. El Azzouzi).

Bron: Twitter

Related posts

14 Comments

 1. Ramon1

  Als ze die van de beek en nouri enzo maar veeel laten spelen dan is een jaar jupiler wel goed want is toch heel anders voetbal

 2. vanzanten

  Toch verbaast het me steeds weer dat wij het zo moeilijk hebben in de Jupiler League. Is dat niveau daar toch best hoog? Of is ons tweede gewoon matig?

  1. Remco425

   Het is denk ik een ander soort voetbal dat onze talenten gewend zijn. Hun hele jeugd kunnen ze hetbop techniek af. Dat was ook zo in de beloftencompetitie. In de Jupiler League is het veel meer gericht op fysiek spel. Alleen daarom al is het goed dat Jong Ajax daarin speelt en zijn de resultaten ondergeschikt. Al zou het wel lekker zijn om in ieder geval zoals vorig jaar het beste Jong team te zijn.

 3. Velibor

  Denk dat daarom het eerste het ook zo moeilijk had tegen Celtic, die spelen ook van mouwen oprollen en poetsen! Op hun manier komen ze er best ver mee!

  1. Velibor

   En trouwens als je de spelers er niet voor hebt is daar niks mis mee, zouden ze bij ons ook over moeten nadenken?

Comments are closed.