Ajax-Celtic waarschijnlijk in uitverkochte ArenA

ajax-celtic_logo

Ajax zal donderdagavond het Schotse Celtic treffen in een zo goed als uitverkochte Amsterdam ArenA. Voor de eerste groepswedstrijd in de Europa League zijn inmiddels 46.000 kaarten verkocht volgens De Telegraaf. Voor het duel met de Schotten kan Ajax niet meer dan 49.000 tickets verkopen, omdat Celtic de helft van zijn 2600 heeft afgenomen en het niet toegestaan is voor Ajax-fans om in het Schotse uitvak te mogen zitten. Ajax hoopt de resterende 3000 kaarten vandaag of morgen nog te verkopen.  Het is mogelijk om zonder clubcard een kaart te kopen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

 1. BobbyHaarms

  Terecht. Een wedstrijd met zo’n affiche verdient het om in een uitverkocht huis gespeeld te worden

 2. -buitenkantje rechts-

  In een uitverkochte Arena sta je als tegenstander voor de wedstrijd al met 1-0 achter..

  1. Remco425

   Op deze manier wel ja. Niet toen er een jaar of 10 geleden 5.000 Celtic fans in het stadion zaten 😉

 3. AFCA my World

  Kwam de Celtic selectie tegen op Schiphol om 14.00, enkele spelers gesproken en ze gaan er vanuit dat ze van de kleuterklas gaan winnen, dus we moeten ze maar met de staart tussen de benen terug gaan sturen ! En dat willen we doen met een volle Arena, kom op de laatste kaarten nog !!!

 4. AjaxBarcelona

  Die 3.000 plaatsen zijn weer 3.000 euries voor de vluchtelingen dus kom op koop dat kaartje.

 5. Slingertje.

  Wie vanavond in de Arena in de buurt van het uitvak zit, doet er goed aan om wat geurvreters in de slaan. De supporters van het Schotse Celtic schijnen het namelijk niet al te nauw te nemen met de persoonlijke hygiëne.

  Sterker nog: de fans zouden zo ontzettend stinken dat de club ze een brief geschreven heeft, waarin ze gevraagd worden om een ‘aanvaardbaar niveau van hygiëne in acht te nemen’. Supporters vonden de brief ruim twee weken geleden op hun stoel in het stadion en nog steeds wordt er flink om gelachen.
  Zie http://www.at5.nl

Comments are closed.