Younes hoopt na goed optreden in Jong Ajax op plaats in selectie voor Celtic

0717ajax-wolfsburg_younes

Amin Younes hoopt na zijn goede optreden bij Jong Ajax van maandagavond een plaats in de wedstrijdselectie tegen Celtic te krijgen, zo verteld hij op de officiële website van de club. Afgelopen vrijdag liet Frank de Boer al weten dat de Duitser eraan zit te komen, maar dat hij vanwege de concurrentie in de selectie vooralsnog als negentiende was afgevallen. “We hebben als ploeg veel goede dingen laten zien, en mooie combinaties op de mat gelegd,” aldus Younes. Hij werd volgens afspraak met de technische staf van de A-selectie na 68 minuten gewisseld. “Het is aan de trainer om te beslissen. Het enige wat ik kan doen is honderd procent fit blijven en gas blijven geven. Ik hoop er donderdag tegen Celtic bij te zijn”, aldus de buitenspeler.

Door de schorsing van Riechedly Bazoer komt er een plaats vrij bij de eerste achttien. Op voorhand lijkt de keuze voor Frank de Boer vooral te gaan tussen Younes of middenvelder Serero die gisteren wel gewoon 90 minuten maakte bij Jong Ajax. De kans dat De Boer voor Serero kiest lijkt groter omdat de vleugelposities al voldoende ingevuld zijn en Serero, net als BAzoer, een middenvelder is.

Bron: Ajax.nl

Related posts

30 Comments

 1. De Ajacied

  Ja dat hoop ik ook,
  Waarom werd hij anders gekocht? Hij heeft echt wel kwaliteiten hoor, dus ik zeg opnemen in de selectie
  Toch?

   1. HURBIE

    Nou moet hij niet gaan denken na 1 wedstrijd dat hij het al gemaakt heeft.
    Dan moet ff meer van dit soort wedstrijden spelen⚽️⚽️⚽️

    1. FrankiC

     Wil je overwinteren of niet. Zo mooi vind ik dat veelvuldige balverlies van Sinkgraven trouwens niet.

 2. FrankiC

  Zo werkt dat, kansen krijgt iedereen als je je positief onderscheidt in Jong Ajax, Hij was echt sprankelend en dat missen we maar al te vaak. Serero mag wat mij betreft ook zeker mee….

 3. KBouter

  Jammer dat mensen zich afzetten tegen een Sinkgraven bv. Die jiongen heeft echt wel kwaliteiten, maar word net als Gudej verkeerd gebruikt.

  Sinkgraven is echt geen linksbuiten!

  1. FdB=Ajax

   Klopt, Sinkgraven is geen linksbuiten. Maar hij lijkt wel een terugvalletje te hebben op het moment. Dat is niet erg, dat hebben jonge spelers.. Maar ik zou dat risico nu niet nemen op het middenveld. Ik zou of voor Serero kiezen, of voor Schone en dan Klaassen en Bazoer erachter.

   1. AFCA my World

    Tegen Celtic heb je echt wel wat kracht nodig,anders lopen ze over je heen,ook vanaf de 1e minuut scherp zijn want ze geven bijna nooit een voorsprong weg !

   2. FrankiC

    Bazoer is geschorst tegen Celtic. En Sinkgraven is nog niet aan een basisplaats toe. Heeft voornamelijk te maken met gebrek aan zelfvertrouwen, maar dat moet hij toch echt in andere wedstrijden opdoen. Ook als linkshalf kwam hij te kort.

 4. toonvs

  Laat hem eerst maar eens zes goede wedstrijden in Jong Ajax spelen. Voordat hij weer om hoog geschreven wordt. Ze speelde tegen Telstar ook geen hoogvlieger.

 5. Slingertje.

  Hij speelde goed gisterenavond dus ik hoop dat hij speelminuten krijgt donderdag van de Boer want dat verdiend hij zeker.

 6. Geroldkohlen

  celtic gaat met veel fysieke kracht spelen vooral op het middenveld, dus dan heb je met een 3 mans middenveld op zijn minst 1 nodig die het vuile werk opknapt en de beuk erin kan gooien, en ik denk dat serero daar de enige voor is die in aanmerking daarvoor komt, denk dat sinkie ondergesneeuwd raakt als het op fysiek aankomt.

 7. Ramon1

  Ik denk niet dat serero de oplossing is niet teveel veranderen in het team maar wel graag fischer

Comments are closed.