Selectie voor duel met FC Twente

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd met FC Twente van aanstaande zaterdag. Mitchell Dijks is zoals eerder gemeld niet opgenomen in de selectie. Dijks is hersteld van zijn liesblessure maar Frank de Boer spaart de linksback met het oog op de wedstrijd tegen Celtic. Mike van der Hoorn neemt de plaats van Dijks in. FC Twente – Ajax begint zaterdag om 19:45 uur.

Selectie: 

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Yaya Sanogo
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

 1. Geroldkohlen

  wat is er met die younes aan de hand? ? ook weer een aankoop waar we nog niks aan gehad hebben!!

  1. toon61

   Zeer goed gescout weer Geroldkohlen , ik snap er ook geen reet van hoe dat kan allemaal , zitten ze nu daar te slapen , of doen ze maar iets , van de tig spelers ze halen slaagt er bijna geen een , of mogen niet mee doen .
   Koop of huur ze dan gvd niet als het toch niks is , en anders flikker heel de scouting buiten , er komt toch niks van de scouting af .

     1. AjaxBarcelona

      Kanonnen, over kortzichtigheid gesproken. Vooral met jongeren weet je dat het goed of slecht kan uitpakken. Niemand heeft een glazen bol. De scouting heeft de opdracht om naar jeugd te kijken en dat doen ze in mijn ogen prima. Scouting PSV heeft hele andere opdracht, dat vergeten mensen gemakshalve. Daarnaast, volgens mij mogen er maar elf spelen en is het heel goed als jou vijver vol met via zit.

 2. Velibor

  Kom op jongens die sanogo moet wel een kans hebben of krijgen anders blijft ie het gebakje volgens jullie?

Comments are closed.