Dijks mist uitduel met FC Twente en richt zich op Celtic thuis

0830ajax-az_dijks

Mitchell Dijks komt zaterdagavond definitief niet in actie voor Ajax tijdens het uitduel met FC Twente. Dijks is toch nog niet volledig hersteld van zijn liesblessure, ondanks dat hij de afgelopen week gewoon trainde met de A-selectie. Dijks richt zich nu op de komende wedstrijd in de Europa League van aanstaande donderdag thuis tegen Celtic. Jairo Riedewald is waarschijnlijk de vervanger van Dijks waardoor Nick Viergever in het centrum van de verdediging komt te spelen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

20 Comments

  1. BobbyHaarms

   Al is ie topfit wat mij betreft hoef ik die kop van Boilesen nooit meer in ons stadion te zien!

    1. De Ajacied

     Ja rustig aan met Dijks, we hebben hem nog hard genoeg nodig,
     En als Boilissen speelt hoop ik dat het gerespecteerd wordt door onze supporters, ook hij heeft goede gedaan voor Ajax dus beetje respect mag best toch?

 1. BobbyHaarms

  En jammer van Dijks! Laat hem zich maar richten op Celtic, kijk er nu al naar uit tegen die Schotten 🙂

  1. FrankiC

   Dan wordt het:

   S.Larson Milik El Ghazi
   Schöne
   Serero Klaassen
   Gudelj
   Riedewald Veltman Tete

   Cillissen

 2. Joeguh9

  Zag net een uitgebreide samenvatting van Twente-Ajax uit 2007. Wat een strijd, inzet en vechtlust. Fantastisch om te zien! Wat is er toch gebeurd dat dit nooit meer voorkomt. Voor elkaar door een muur willen gaan, knokken voor elke meter! Kan niet wachten tot dit ooit weer terugkomt!

    1. PvL020

     Urby zal niet spelen Remco. Heeft ook weinig gespeeld de laatste jaren. Ajax gaat hem niet halen. En Nicky speelde niet slecht, beide, Riedewald en Viergever hebben drang naar voren ipv balletje breed

Comments are closed.