Gametalk FC Twente – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

twente-ajax_logo

Dit weekend staat voor Ajax de vijfde competitiewedstrijd op het programma en reizen de Ajacieden af naar Enschede voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0911twente-ajax-henkveen


Related posts

23 Comments

  1. Didron

   Inderdaad boysammy1 dat zeg ik ook al twee weken! Laten we hopen dat het inderdaad zo wordt en dat we de nul weer houden!

 1. AFCAJasper

  Ik wil niet te optimistisch zijn, maar twente heeft nog maar 1 punt volgens mij, dus 3 punten 3 doelpunten en 0 tegen lijkt me wederom weer haalbaar. En die lampekappen gaan lekker gelijk spelen bij cambuur.

 2. Joeguh9

  Ik werk bij Enschede en kan niet wachten om maandag die smoeltjes te zien als ik breed lachend binnenstap!

 3. AjaxBarcelona

  Ben al blij met 0-1 in de 93e minuut door e.d. Zolang het maar drie punten gaat opleveren.

Comments are closed.