Voorlopig geen nieuw supportershome

supportershome

Er komt voorlopig geen nieuw supportershome bij de Arena, zo laten Ajax en de gemeente weten tegenover AT5. In januari brandde het supportershome af en kwam er een tijdelijk home maar ook dat is voorlopig van de baan. Een tijdelijk supportershome komt er alleen als er uitzicht is op de realisatie van een definitief home. Dat is nu niet het geval.

Er was lange tijd sprake van dat het nieuwe supportershome aan de zuidkant van de Arena zou worden gerealiseerd maar dat lijkt voorlopig opnieuw op de lange baan te zijn geschoven. Het nieuwe honk zou een stuk kleiner worden dan het oude, wat de exploitatie moeilijker zou maken. Ajax en de gemeente laten in een gezamenlijke verklaring het volgende weten. ‘Op dit moment is besloten om nog eens goed te kijken op welke plek een eventueel nieuw supportershome het beste tot zijn recht komt, wat betreft exploitatie, maar ook als het gaat om openbare orde en veiligheid. Over een termijn waarop meer bekend wordt hierover, is op dit moment nog niets te zeggen’.

Bron: AT5

Related posts

19 Comments

 1. San Marco

  Een tijdelijk supportershome komt er alleen als er uitzicht is op een definitief home:
  Wat een onzin!!!
  Gewoon op de oude plek iets doen, al is het alleen maar voor de gezelligheid, sfeer en de binding onderling voor de supporters!!

  1. BobbyHaarms

   Dit ga je toch niet menen?! Supportershome op de gebruikelijke plek terug, liever nog wat groter en met voldoende cameratoezicht! GEEN supportershome is absoluut GEEN optie!

  2. HURBIE

   Het lijkt wel vooropgesteld plan met ons home om ons te meiden uit de arena ,als er geen nieuw SUPPORTERS home komt dan heeft AJAX niet VEEL op me zijn SUPPORTERS

 2. Hika77

  Typisch voorbeeld van het nieuwe Ajax. God was mis ik de Meer waarin ik gewoon naar het stadion kon om een kaartje te kopen en een broodje worst voor 2 gulden.
  Zit je nu met die arena punten en klapstoelen. En een lelijk logo..
  Een supportershome hoort er gewoon bij!

   1. Litmanen

    Ja , ik mis vooral die helder ruikende urinoirs van de Meer.
    Heerlijk die lucht….
    Mensen, dat kon toch niet meer. We waren Europese top met een stadionnetje wat uit elkaar viel van ellende.

    1. BobbyHaarms

     Daar heb je een punt Litmanen..neemt niet weg dat dat stadionnetje met 20.000 mensen meer sfeer had dan een volle Arena

   1. Remco425

    Ajacieden pesten staat voor hun gelijk aan een titel. De reden dat ze het in de fik hebben gestoken en nu komt er voorlopig ook geen nieuwe.

 3. Hika77

  @litmanen, de meer kon inderdaad niet meer maar ik doel eigelijk op de commercialisering van Ajax. Het is een bedrijf geworden. Het ademt geen voetbal meer uit. En dat was er in de tijd van de meer en het olympisch nog wel.

  1. Litmanen

   Hika, je hebt helemaal gelijk, het is een ramp aan het worden. Je zal in Engeland supporter zijn: geen Engelsman in jouw cluppie, walgelijk.
   Maar what the fuck doe je er aan?

 4. Arnold711

  Opheffen deze structuur bij Ajax, alle aandelen terugkopen. Dat zijn wij weer vrij van dat zaken gedoe. Het gaat om voetbal niet om wie de meeste centen op de bank heeft.

 5. Slingertje.

  Ik heb het gevoel dat zowel de gemeente als Ajax met een vies spelletje bezig zijn want eigenlijk willen ze helemaal geen nieuw supportershome ondanks alle beloftes. Dit deugt van geen kant.

 6. Ajax nr 1

  Ajax hoort hier niet mee akkoord te gaan en zeker voor een nieuw supportershome te gaan. Als Ajaxsupporter wordt je tegenwoordig alleen nog maar gestraft ook de de club zelf.

 7. johnie stalker

  “Supporters zijn het allerbelangrijkst voor onze club!”, aldus de voltallige Ajax directie.
  MIJN KONT!!

 8. pietprecies

  Bureaucratische kuthoeren dat het zijn!!! Moeten er zeker weer eindeloos over vergaderen op onze kosten en dan nog met het idee komen dat de zelfde plek het beste is straks let maar op.

Comments are closed.