There are no ads, please add some


Ajax met bijna fitte selectie richting Enschede, Dijks mogelijk ook inzetbaar

0830ajax-az_dijks

Ajax reist komende zaterdag af naar Enschede voor de uitwedstrijd in de competitie tegen FC Twente. Frank de Boer beschikt voor deze wedstrijd over een bijna fitte selectie. Anwar El Ghazi is volledig hersteld terwijl ook Thulani Serero zal meereizen naar Enschede. Over de inzetbaarheid van Mitchell Dijks zal waarschijnlijk vrijdag een beslissing worden genomen. Dijks viel in het thuisduel met Ado al vroegtijdig uit met een liesblessure maar trainde vandaag weer gewoon mee met de A -selectie. FC Twente – Ajax begint zaterdagavond om 19:45 uur.

Bron: VI


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. Oosterse Ajacied

  Dat is goed nieuws! Oprollen die Tukkers en de nul houden! Kan ik met opgeheven hoofd naar mijn schoonfamilie in Twente ?

  1. De Ajacied

   Hopelijk nemen ze niet te veel risico met Mitchel, we hebben hem nog hard genoeg nodig,
   Ik ga voor een 0-3 overwinning 🙂

 2. Bram ajax

  Fisher Milik El Ghazi

  Sinkgraven Klaassen
  Gudelj / Bazoer

  DijksRiedewaldHeitingaTete

  Cillessen

  Ik zeg 4-0 rust!

   1. BobbyHaarms

    Ook geen Heitinga dan Toon. Verder supergoed nieuws dat Dijks weer nagenoeg inzetbaar is, als ze hem maar niet te snel brengen want we hebben hem hard nodig komende maanden. En Serero mag van mij wel starten dat verdient die jongen!

  1. PvL020

   Heitinga speelt niet, iedereen wil het maar we hebben nog steeds de nul dus waarom wisselen? En wat Toon61 zegt, Fisher totaal uit vorm en speelt alleen maar voor Fisher als hij invalt

 3. Hika77

  Laat Fischer maar thuis hoor. Of je moet iemand mee willen die z’n man niet voorbij kan of de bal het liefst over de achterlijn (ver)speeld

 4. FrankiC

  Sam Larson Milik El Ghazi
  Klaassen
  Gudelj Serrero
  Dijks Riedewald Veltman Tete
  Cillessen
  (Schöne/Cerny)

Reageren is niet mogelijk.