Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong Cambuur (Incl foto’s)

0910jongajax-jongcambuur1

Jong Ajax heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Jong Cambuur met 1-1 gelijkgespeeld. Op sportpark de Toekomst nam de ploeg van Andries Ulderink in de tweede helft een voorsprong via een doelpunt van Sam Hendriks. In de eerste helft was er weinig te beleven en kwamen beide ploegen nauwelijks in gevaar. Vlak voor tijd wist Jong Cambuur echter tegen te scoren en dat betekende ook gelijk de eindstand.

Opstelling Jong Ajax; Groothuizen, Dankerlui, Van Bruggen, Vissie, Owusu, El Mahdioui, Bakker (/60 Clement), Warmerdam (/60 Duarte), Acolatse (/60 Meleg), El Azzouzi, Hendriks

0910jongajax-jongcambuur2 0910jongajax-jongcambuur3 0910jongajax-jongcambuur4 0910jongajax-jongcambuur5 0910jongajax-jongcambuur6 0910jongajax-jongcambuur7 0910jongajax-jongcambuur8 0910jongajax-jongcambuur9

Bron: Twitter