Ajax wint besloten oefenduel met 2-1 van Volendam

De_Toekomst

Ajax heeft donderdagochtend een besloten oefenwedstrijd op de Toekomst met 2-1 gewonnen van FC Volendam. Frank de Boer mist in deze periode een aantal basisspelers wegens interlands en kon hij de niet-internationals wedstrijdritme laten opdoen. Onder andere  Lasse Schöne greep deze kans direct aan en scoorde de twee doelpunten alvorens Volendam in de 84ste minuut scoorde via Van Kippersluis. Volgende week zaterdag hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Twente.

Opstelling Ajax: Boer; Van Rhijn, Van der Hoorn (62. Veltman), Heitinga (a), Viergever; Warmerdam, Schöne, Sinkgraven (46. El Mahdioui); Younes, Sanogo, Fischer

Bron: Ajax.nl

Related posts

28 Comments

 1. Wimmy

  Maar de voorhoede wist niet te scoren en dat zullen zo ook niet doen sorry maar een topklasse spelers

 2. Hika77

  Gezien de namen had het wel meer mogen zijn..
  Krijg je eens de kans.
  Maar goed, ik heb de wedstrijd niet gezien.??

 3. lezerG

  Als je dit leest kun je enorme vraagtekens bij het aankoopbeleid zetten, zeg. Younes, Sanogo, Zivkovic, Heitinga, Duarte, en ga maar door. Waarom zijn ze gehaald?

 4. Toom61

  Enige doel van de wedstrijd is ritme houden cq opdoen en geen blessure oplopen. Gewoon een veredeld trainingspotje. Moeten ze er opklappen dan? LezerG noem je ook de namen waarvan het wel goed is dat ze zijn gehaald? 100% score krijg je nooit. Daarnaast kan je van een aantal nu nog niets zeggen.

 5. Remco425

  Dit was gewoon Ajax 2 en totaal niet op elkaar ingespeeld. Prima potje en gewonnen van de koploper uit de Jupiler League. Kan Jong Ajax niet zeggen…

Comments are closed.