Frank de Boer maakt geen gebruik van Lerin Duarte

0418duarte

Lerin Duarte kan zich helemaal focussen op sc Heerenveen want Frank de Boer laat hem niet uitkomen in de Europa League. Nicolai Boilesen en Thulani Serero hebben geen basisplaats maar zijn wel, in tegenstelling tot Duarte, op de A-lijst genoteerd. Het is vrijwel zeker dat Lerin Duarte die van 2013 tot 2015 op de loonlijst van Ajax stond, niet meer bij de Amsterdammers ingezet gaat worden.

Foto: Proshots

Related posts

39 Comments

  1. FdB=Ajax

   Hoezo? We hebben middenvelders zat, en maar één linksback. Boilesen heeft zich misschien niet populair gemaakt de afgelopen tijd, maar hij staat nog gewoon onder contract en heeft niets verkeerd gedaan.

    1. De Ajacied

     Ja middenvelders voldoende maar 2 links backs, waarvan Dijks geblesseerd is dus dat kan ik me de keuze op boillesen wel voorstellen, toch?

     1. FrankiC

      Klopt en helaas is het niet de eerste keer dat het opstellen of overnemen van een nieuwsberichtje fout gaat. Is het niet inhoudelijk dan wel grammaticaal.

  1. FrankiC

   Inderdaad. Zelfs niet bij de wedstrijdselectie of bij Jong Ajax. Of is hij nog geblesseerd?

 1. FrankiC

  Volgens mij hadden de meesten onder die voorzienige blik bij het aantrekken van Duarte al. En zo hebben we er al te veel gehad. Neem aan dat de betreffende scout niet meer bij Ajax werkt. Hoop het beste voor Duarte.

 2. FrankiC

  Volgens mij hadden de meesten onder die voorzienige blik bij het aantrekken van Duarte al. En zo hebben we er al te veel gehad. Neem aan dat de betreffende scout niet meer bij Ajax werkt. Hoop het beste voor Duarte zelf.

 3. Geroldkohlen

  dan laat hem net als boilessen maar transfervrij vertrekken! raak je beide aan de straat niet kwijt! nu gaan ze alleen maar andere in de weg zitten zowel financieel als sportief!

 4. Velibor

  Boilessen wel Frank? Nou dat getuigt weer van een groot vertrouwen in onze jeugdopleiding ,niet te geloven zeg!!! Weten we gelijk waarom er achter de schermen stront aan de knikker is…

 5. Rene1964

  Duarte was bij Heracles wel goed en speelde in jong Oranje (of -21, -20, -19 of zo). Desondanks nooit begrepen waarom hij is gehaald. Zelf zie ik liever GROTE spelers komen (ik bedoel speler met een minimale lengte van 1.85 m), zodat je af en toe ook nog ’s een kopduel kunt winnen. Kopkracht is altijd al een groot minpunt bij ons geweest. Duitse clubs (en Engelse) kopen over het algemeen juist fysiek sterke en grote spelers. Ik zie die ook het liefst bij Ajax!
  Scouting is bij ons echt een ramp!

 6. Rene1964

  Denk trouwens wel dat de meeste clubs in de eredivisie hem wel graag erbij willen hebben. Salaris zal wel een probleem gaan vormen daarbij.

 7. Iamsterdam2015

  Nooit een echte kans gehad en als hij mocht spelen spelen was het op de linksback positie in een CL wedstrijd. Tja…..

  1. FrankiC

   Nou, kansen moet je afdwingen en grijpen. Daarbij heeft hij ze gehad, ook links op het middenveld. Gewoon onder de maat en fout aankoopbeleid.

 8. Jughead

  Ga je goed Duarte!
  Helaas niet gehaald bij Ajax maar voor een andere club gewoon een bruikbare goede voetballer!

 9. Ramon1

  Wat heb je aan duarte vrij weinig maar die houding van boilesen begint echt irritant te worden

 10. Bert62

  Kijk en dat bedoel ik nu. Waarom koop je zo’n speler dan? Op basis van 1 goeie wedstrijd voor Heracles? Steek je geld liever in een goeie spits en meer ervaring.

 11. Roberto

  Ongelooflijk, hij krijgt geen kans en die flapdrol van een Boilesen wel? Was loos Frankie???

  1. AjaxBarcelona

   Hij heeft zijn kansen echt wel gehad maar er staan velen voor hem in de pikorde nu helaas en jammer. Wie zou zijn plek nu moeten afstaan aan hem. Zelfs als reserve zou ik geen naam kunnen bedenken.

 12. Pazuzzu

  Hoop dat we Serero houden want hij is als verdedigende middenvelder niet te beroerd om een waterdrager cq knecht te zijn. En den verdediging kan wel wat snelheid en felheid gebruiken. En Duarte? aankoop van het moment dat hij een paar goede wedstrijden speelde bij Heracles! Bij spelers die bewezen hebben dat ze ervaring hebben en mentaal een aanwinst kunnen zijn wordt de knip angstvallig dicht gehouden maar bij dit soort zogenaamde goedkope briljanten word er met geld gesmeten. 5 keer zo’n net niet speler is duurder dan 1 goede waardevolle teamspeler.

Comments are closed.