There are no ads, please add some


El Ghazi zegt interlands af wegens knieklachten

0815ajax-willem2_elghazi

Anwar El Ghazi zal niet in actie komen voor Jong Oranje tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Cyprus en Turkije op vier en acht september. El Ghazi kampt met knieklachten en zal de aankomende periode bij Ajax gaan werken aan zijn herstel. Op zaterdag 12 september hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Twente.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

56 reacties

 1. SPHAFCA

  Trouwens, redactie. Waar is er geen topic waar iedereen gewoon een beetje kan lullen over van alles en nogwat. Die dan altijd bovenaan staat ofzo. Lijkt mij wel leuk ?

   1. Rene1964

    Haha SPHAFCA, geef je nou antwoord op je eigen vraag? ‘Trouwens redactie …’ En dan ‘Waarom?’ 😉

    1. FrankiC

     Maart vind ik een uitdaging. Maar dan gooien we de charme van deze site aan diggelen, want dan zien we de man of vrouw achter de gebruikersnaam ‘Bobby Haarms’ (of ‘Buitenkantje Rechts’ of ‘Litmanen’ of ‘Velibor’. ‘Quadsboy’). En ik weet niet of ik de tweeling ‘Toon61’ en ‘Toom61’ wil ontmoeten hoor!

     1. BobbyHaarms

      Daar heb je een punt Frankic, en er zijn niet zoveel vrouwen hier…jammer, ik ben best een knappe kerel ;-))

     2. BobbyHaarms

      Ok deal Quadsboy haha en Mokumertje een meid met ballen houden we wel van hoor, welkom 🙂

    1. Remco425

     Nee eigenlijk is dit een nieuwssiite waar je kunt reageren op de artikelen. Niets mee, niets minder. Op fora kan ieder lid topics/discussies beginnen etc.

 2. puresnitsie

  Ik denk dat dit ook gewoon een slimmigheidje is wat wedstrijden rust nemen het is niet niks om zoveel wedstrijden te spelen

  1. toon61

   heeft ook met de leeftijd te maken , de meeste spelen nog niet lang in het eerste
   , de boer traint ze helemaal gek , daarbij nog redelijk veel wetstrijden gespeeld tot nu roe .
   Dat gaat zijn tol eisen , en dan is de boer uitgepakt , wat veel goede wissels zijn er niet meer .

    1. toon61

     nee jij wel dan ,hahah het is heel normaal die klachten allemaal , zeker als het nog niet gewent bent , het zijn nog maar mannekes , die net aan het eerste ruiken .
     Dat zal jij wel niet snappen

     1. Toom61

      Waarom zo’n aanvallend antwoord op een gewone vraag? Ik zeg tot niet: jij bent bij de trainingen homo of jij bent bij de trainingen rukker? Ik stel een normale vraag. Verder ben ik het wel eens met lezerG. Oh ja, el Ghazi ruikt niet echt net aan het eerste hoor 🙂

     2. Toom61

      En nee, ik ben niet bij de trainingen. Ik weet ook niet of die te zwaar zijn. Kan ik niet over oordelen. Weet wel dat de huidige blessure gevallen niet van de eerste jaars zijn.

     3. Widi

      Toon, jij kunt toch niet zomaar beweren dat FdB ze helemaal gek traint als je nooit bij de training bent?

     1. Widi

      Toon, op het internet kun je een lijstje van eigenschappen/symptomen vinden van mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Kijk er naar en vraag je af of je wellicht hulp kunt gebruiken. Ik scheld je niet uit. Ik beledig je niet. Ik geef je een welgemeend advies.

 3. Hazez

  En dat is nummer 3 uit de basis 11 die geblesseerd is hoop dat iedereen tegen Twente weer opgelapt is …

 4. toon61

  Toom61 , beter lezen , dat heb ik ook niet gezegd rukker hahahahahahahah
  ik lach me de stuipen met jullie , kon je geen andere naam vinden , dus dacht je ik moet op toon lijken , die heeft het bij het rechte eind , hahahahahahahahah

  1. Toom61

   Inderdaad Toon61, beter lezen wat ik schrijf beste man. Wat de naam betreft, het zal ongetwijfeld wel eens gebeuren dat men denkt: he Toon61 is toch wel een beetje normaal en zo zo raar fel in zijn commentaar. De m in mijn naam zal niet altijd direct opvallen. Met één zo’n gedachte heb ik mijn doel al bereikt.

Reageren is niet mogelijk.