Ajax A1 neem het in Youth League op tegen Schalke’04

youth_league

Ajax A1 speelt op 30 september in de eerste knock-outronde van de UEFA Youth League tegen Schalke’04, zo heeft de loting vandaag uitgewezen. Door de uitschakeling van het eerste elftal van Ajax in de voorronde van de Champions League is Ajax A1 veroordeeld tot een knock-outronde oftewel het Domestic Champions Path. De return tegen Schalke zal op 21 oktober plaatsvinden op de Toekomst. Bij winst treffen de Ajacieden Spartak Moskou of Ravan FK uit Azerbeidzjan.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. FrankiC

   Ga jij ook al OFF TOPIC? Wordt populair met die non-news items.
   Inderdaad zodanige knieklachten dat hij beide potten laat schieten.

    1. FrankiC

     Ja, heel goed. Die benaming werd gisteren door AFCAJasper geïntroduceerd. En als we geen bruikbare nieuwsberichten c.q. aangeleverd krijgen, dan bedenken we die toch zelf.

 1. Rene1964

  Geen partij voor die broekies? Als je met 5-0 van Vitesse verliest, lijkt met elke tegenstander een maatje te groot. En ja, ze spelen met 16 jarigen … ik zou zeggen, doe dat ff die twee wedstrijden niet, zodat je in ieder geval aan het toernooi kunt deelnemen. Met te jonge jongens leg je het wel af tegen 18 jarige spelers. Dat lijkt me logisch

 2. Didron

  Sowieso een tweetal mooie wedstrijden voor onze jonge strijders!! Ongeacht de uitslagen! Uiteraard hoop ik dat ze doorgaan!

Comments are closed.