Jasper Cillessen: ‘Ik heb niets van mijn zaakwaarnemer gehoord, dus ik blijf hier’

0827jablonec-ajax_cilless

Jasper Cillessen laat aan FOX Sports weten dat hij vooralsnog bij Ajax blijft. Na afloop van de wedstrijd tegen FK Jablonec zegt hij: ‘Ik heb niets van mijn zaakwaarnemer gehoord, dus ik blijf hier’. Toch gooit Jasper de deur niet helemaal dicht voor een eventuele transfer. ‘Op dit moment speelt er niets. Mochten ze toch nog op de laatste dag langskomen, dan weet ik niet wat er gebeurt. Dan zie ik het wel. Ik ben daar nu ook niet mee bezig’: vervolgt hij. Jasper is van mening dat het totaalplaatje in orde moet zijn en dat hij niet zomaar weggaat.

Related posts

34 Comments

 1. creutz1977

  lijkt me simpel… Als United zou komen dan is de beste man echt wel weg hoor.. Dat kan je toch uit zijn antwoorden opmaken..

  1. BobbyHaarms

   Blijf maar lekker hier Jasper. Met zo’n verdediging voor je krijg je het aankomende winter dan ook niet koud

   1. woody79

    dacht dat ie al beloofd had te blijven. wordt op de laatste dag toch weer anders ben ik bang

    1. HURBIE

     Die transferperiode moet stoppen als de competitie in een land is begonnen
     Dan is er tijd genoeg geweest

  2. Remco425

   Zou niet slim zijn. Romero doet het goed daar nu. Denk niet dat Van Gaal die er meteen naast zet voor Jasper. En De Gea is ook nog steeds niet weg en horen we volgens mij nog maar weinig over

 2. dannyafca

  Komt goed. Van Gaal is momenteel met miljoenen aan het smijten. Nog een jaartje bij ons blijven en dan is hij denk ik wel weg voor 50 mil ongeveer!

 3. Didron

  HOPELIJK blijft Jasper! Maar ben bang dat wanneer Man. Utd. met een goede transfersom en salaris komt dat we op plan B moeten overstappen. Nog 3 1/2 dag…

 4. Didron

  @ de redactie: kunnen jullie de app checken? Na de update van gisteren (27 aug) is hij er niet stabieler op geworden… Dank u!!

 5. 040-Ajacied

  Ik blijf sowieso!!! –> mochten ze op de laatste dag nog langskomen dan zie ik wel wat er gebeurt!!! Klinkt toch net wat anders…

   1. War

    Niet negatief, maar de realiteit helaas, zou niets liever willen dat hij bleef, maar vrees dat alles al geregeld is.

 6. motorron

  nou ja blijf in ieder geval, en ook al verdubbeld mijn baas mijn salaris….ik ga niet naar Rotterdam.

 7. huub

  Het is nog geen 1 september, kan nog veel gebeuren! Zeker nu, v Gaal wil GEA zo snel mogelijk verkopen!

 8. Schnabbel en Babbel

  Van Gaal doet aan Real en Ajax pesten. Hij heeft al gezegd niet voor maandagavond te reageren op het bod van Real. Dus Jasper spelt zondag gewoon en vertrekt dinsdag naar Manchester.

 9. pwborst

  mocht het onvermijdelijke gebeuren stekelenburg toch nog eens proberen. bij Southampton staat hij op de 1 na laatste plaats, komt hij naar de Ajax staat ie weer 1ste. Speelt ook gewoon in Europa en kan hij weer samen met het gehele team de dubbel of tripple pakken!

Comments are closed.