Zivkovic lijkt basisplaats na drie wedstrijden al kwijt bij Willem II

0815ajax-willem2_veltman_zivkovic

Richairo Zivkovic werkt momenteel zijn wedstrijden op huurbasis af bij Willem II met de bedoeling om veel speelminuten te maken in de Eredivisie. Dat laatste lijkt lastig te worden de komende tijd want alles wijst erop dat Zivkovic zijn krediet heeft verschoten, en zijn basisplaats kwijt is bij de club uit Tilburg na drie matige wedstrijden. Coach Jurgen Streppel liet Zivkovic op de training buiten de basisformatie en hierbij nam Robert Braber de positie van Zivkovic in. Voor Lucas Andersen lijkt Streppel eveneens nog geen plaats te hebben ingeruimd. De Deen kwam deze week op huurbasis over van Ajax.

Bron: Brabants Dagblad

Related posts

43 Comments

  1. BobbyHaarms

   Ik vraag me af of die jongen wel beseft dat hij zijn toekomst bij Ajax op het spel zet. In potentie onze spits van de toekomst, maar helaas (nog) niet het karakter om hoe dan ook te willen slagen als topvoetballer

    1. PvL020

     Nee denk ik ook niet, we moeten ons naar afvragen of hij echt wel de spits voor Ajax is en of hij wel zo goed is.

   1. ACABafca

    Ik denk persoonlijk dat hij te snel afgedankt wordt een spits heeft het vertrouwen vd trainer nodig dat betekent dat je best een paar mindere wedstrijden moet kunnen mogen spelen (kijk milik) nu na drie op de bank?? Zo maak je die jongen juist kapot

   2. -buitenkantje rechts-

    Niet alleen zijn toekomst bij Ajax denk ik..als je bij WillemII al op de bank komt staan andere clubs ook niet te springen..

 1. Widi

  Nee! Streppel moet winnen. En Ziv scoort niet en doet verder ook weinig. Daarom moet hij op de bank.

 2. Litmanen

  Ook bij Willem ll is er een tactiek waarin de spelers mee moeten,
  Als je hem ziet spelen kun je je niet voorstellen dat Streppel het zo bedoeld heeft…..

 3. skel

  Dit is ook weer een exponent van het fantastische aankoop beleid van Ajax……gewoon zo door gaan dan speel je volgend jaar helemaal geen Europees voetbal meer. O nee een groep supertalenten staan bij Ajax klaar…… kijk maar naar de resultaten van jong Ajax en de A1…. Wanneer wordt er eens iemand wakker als je Europees al 6 jaar totaal niet meedoet…

  1. Schnabbel en Babbel

   Kijk inderdaad naar de resultaten van A1 het afgelopen seizoen. Ga je nu de A1 afrekenen op de eerste wedstrijd? Dat is dan wel erg zielig. Van jong Ajax kennen we het probleem …… geen vast elftal/spelers.

   1. Schnabbel en Babbel

    Sorry skel maar volgens mij ben je de tweede en derde letter in je naam vergeten. u en de k

 4. JCruijff

  Ik heb hier al vaker beweerd dat Zivkovic geen goede mentaliteit heeft om te slagen bij Ajax. Ik werd een ‘oude gek’ genoemd want Zivkovic zou de juiste spits zijn voor Ajax. Wie heeft er nu gelijk?

    1. FdB=Ajax

     Überhaupt sneu om zo over jezelf te praten, maar goed jij denkt dat je Cruijff bent dus dat zegt al genoeg. Ik heb ook altijd gedacht dat Zivkovic overschat werd en met mij veel anderen, dus zo bijzonder ben je niet.

 5. Geroldkohlen

  hij is wel degelijk een goede spits! hij heeft misschien niet gescoord maar wel 2 assists op zijn naam nu staan! op moment dat hij zijn eerste doelpunt scoort gaat de machine lopen dan groeit hij uit tot een grote ben ik van overtuigd! hij is pas 18 jaar he! en het is hypocriet gelul van veel mensen hier, want de mensen die hem nu bekritiseren, zijn de zelfde mensen die zoveel lof hebben van de huidige kleuterklas in het elftal, maar ook zij bakken er geen reet van tot nu toe, dat was gisteren ook wel te zien!

 6. -buitenkantje rechts-

  Je wordt als spits afgerekend op doelpunten.. Wel wat snel om hem na drie wedstrijden al uit de basis te zetten. Zou hem nog 2 wedstrijden de kans geven..

  1. AjaxFanAlways

   ik zou hem het hele seizoen de kans geven.dan weet je ook het totaal plaatje van zivko als die een heel seizoen heeft gespeeld. en wie bij willem 2 doet het beter in de spits?

   1. FdB=Ajax

    Streppel moet zijn team handhaven in de Eredivisie. Dus dan kun je niet een spits die niks toevoegt nog een paar wedstrijden laten staan. Braber kan een bal vasthouden.

    1. Remco425

     Ook dan moet je een speler tijd geven. Als hij met 2 wedstrijden wel gewend is aan de club zal hij er misschien 20 voor ze inschieten. Die houden ze nu op de bank

 7. Didron

  Tsja… hoop dat ‘Zivko’ zich snel weer in het elftal speelt, want anders vermoed ik dat het helemaal klaar is bij Ajax voor hem…

 8. Ramon1

  Geef die jongen de tijd hij is met Andersen toch echt wel de beste van willen 2 , en ik zou ze allebei graag willen terugzien in ajax1 omdat zivko echt wel goede spits is en andersen kan gewoon goed voetballen alleen mag die wa meer na sportschool maar talent heeft die

 9. Ajaxantigua

  Mischien heeft FdB dan toch wel een beetje meer inzicht in hoe spelers (momenteel) zijn en daarom beslissingen neemt die achteraf bekeken begrijpelijk zijn….

 10. Remco425

  Jezus dit schiet niet op zo. Als het zo gaat zou hij misschien nog meer minuten in Ajax 1 kunnen maken en is sowieso iedere wedstrijd spelen in Jong Ajax nog een beter alternatief

  1. -buitenkantje rechts-

   Tuurlijk! Hij had natuurlijk gewoon tweede spits achter Milik moeten worden.. Sanogo volledig overbodig

 11. Remco425

  Op deze manier wel ja. Maar er werd terecht verwacht dat hij bij Willem II wel de meeste wedstrijden zou spelen en dan was Willem II de betere optie.

Comments are closed.