Related posts

32 Comments

  1. SPHAFCA

   Koeman heeft veel, veel meer ervaring. Traint in de beste competitie van de wereld en Koeman stelt spelers op, op de goede positie.

   1. Nikos

    Koeman heeft al jaren geen reet meer gewonnen en vertelt Frankie wel even hoe die moet verdedigen terwijl hij verliest met een ploeg die tien maal zoveel kostte als die van de tegenstander!

   2. toon61

    Zo is het en niet anders SPHAFCA, de boer mag de veters van koeman nog niet strikken , veel betere trainer als de boer , onder de boer spelen ze niet vrijuit , alleen met de rem erop , het is niet om aan te gluren met ons ajax .
    En het mooiste is hij denkt dat hij nog goed is ook , arregantie ten top , iedere trainer was kampioen geworden met die spelers die ajax toen had , hij heeft gewoon geluk gehad , niet omdat hij zoveel kan als trainer , een klein voorbeeld , hoelang stond janssen niet op de verkeerde plek , dat zag hij ook niet .

    1. Widi

     Zeg Toon, als het regent bij jou in de provincie, is dat dan ook een gevolg van het enorm slechte beleid van het management van Ajax? Heeft Overmars dan korting gekregen op de prijs van het weer? Of heeft FdB de wolken teveel loodlijnen meegegeven? Of heeft Sar een regendans gedaan? Sterkte!

   3. Remco425

    Als hij zoveel meer ervaring heeft waarom is zijn manier van werken dan bij iedere club na een jaar al uitgewerkt. Leert hij dus niets van z’n ervaring…

  2. quadsboy

   Nou Koeman zou niet door gaan met zo’n elftal je ziet dat het niet pluis is kom op gewoon eerlijk zijn

 1. Joep

  Hij kan daar veel leren. In de toekomst zie ik hem samen met Rijkaard de opvolger van De Boer.

 2. Gertje

  Ik kreeg altijd kippenvel als Stam het veld opkwam , hij straalt echt iets uit , hij kan overal aan de slag ; heel veel succes Jaap Stam

 3. Rene1964

  Denk dat het sowieso goed is om elders in de keuken te kijken. Ik geloof dat Ajax dat ook bij Bayern heeft gedaan. Uiteraard doen veel clubs dat ook bij ons. Vraag me af of Stam ooit trainer bij ons wordt. Jong Ajax vind ik nauwelijks een graadmeter, omdat er heel veel jongens in spelen, die wel erg jong zijn en dan is het moeilijk om wekelijks goed te presteren.

 4. quadsboy

  Voor mijn mag je binnen jaar klaar zijn en Frank overnemen Frank geeft heeft zijn tijd al gehad in Adam zoek maar een ander avontuur op beste voor beide partijen

Comments are closed.