Twitter: ‘Cillessen naar Manchester bij vertrek De Gea’

0827jablonec-ajax_cillessen1

Jasper Cillessen vertrekt alsnog bij Ajax mocht Manchester United eerste doelman David de Gea verkopen aan Real Madrid. Cillessen zou reeds een akkoord hebben bereikt met de club van Louis van Gaal, zo weet de doorgaans goed geïnformeerde journalist Andreas Valera op Twitter te melden. Cillessen gaf onlangs aan bij Ajax te willen blijven, maar lijkt nu toch te kiezen voor Manchester United. Jasper Cillessen has agreed to join #mufc on a 4 year deal. Deal to be confirmed as soon as De Gea departs,  zo laat Valera weten op zijn Twitteraccount. Ajax vreest al een tijd voor het vertrek van de eerste doelman en weet dat het kansloos is mocht Manchester United aankloppen met een bod van vele miljoenen. Dat Manchester De Gea wil verkopen lijkt zeer waarschijnlijk daar de doelman volgend seizoen transfervrij de club kan verlaten. 

Bron: Twitter

Related posts

121 Comments

  1. De Ajacied

   Het is een vreemde situatie in deze zaak, maar mocht het zover komen dan moeten ze toch minimaal
   30 miljoen betalen toch?

    1. CactusMokum

     ik hoop dat ze niet hebben zitten slapen het technisch hart want dit gaat gewoon gebeuren…deGea gaan ze echt niet gratis de deur uit laten lopen hoor ManU volgend seizoen!! we hebben dit met zn allen al aan het begin vd transfer zien aankomen!! vooral ik en mog een aantal hier!!! er moet echt een goede vervanger gehaald worden maar wie!!? dat is de grote vraag

     1. AFC98

      Ze zeiden dat ze een lijstje hadden al een maand geleden dus ik denk dat er nog iemand gehaald word dan

   1. BobbyHaarms

    30 miljoen? Ben je besodemieterd zo 3 dagen voor het sluiten van de transfermarkt?! Gewoon niet meer te koop (brult mijn hart)en anders 80 miljoen (voor geleden schade en omdat ze toch geld zat hebben)Ik vind gewoon: hoe dichter bij de deadline, hoe duurder de speler. Wel zo eerlijk dacht ik!

 1. Didron

  Waar rook is is vuur, maar eerst zien… Ik hoop wel dat er al goed is gekeken naar een goede vervanger voor Jasper!!

 2. AFCARay

  En daar gaat dagobert overmars weer… En weer geen vervanger, dag titel, dag europa, goed gedaan dagobert!!! Als dit waar mocht zijn

   1. pietprecies

    Hoezo niet?? Hij liet blind ook op de laatste dag gaan om vervolgens nadat hij over zijn miljoenen heen had gekwijld tot de conclusie te komen dat hij nog niet naar een vervanger had gezocht en maar een paar uur had om Nikki zimling aan te trekken.. Dat is gewoon amateurisme ten top, als je als topclub weet dat er aan hem getrokken wordt, dan moet je gewoon een concrete lijst vervangers hebben en Gvd een keer je smoel open trekken en zeggen: 1 week voor het einde van de transferwindow vertrekt er NIEMAND meer en e daar gewoon aan houden.

    Maarja , overmars kwijlt op z’n bonussen zodat hij die weer in z’n vakantiepark kan steken, een laffe hond vind ik het zo langzamerhand, ongeschikt in elk geval..

    1. Widi

     Onze keeper is er nog. En Overmars is zuinig op de centjes van de club. Jij lijkt nogal gefrustreerd. Een beetje meer respect voor onze oud speler zou je niet misstaan.

    2. Toom61

     En dan tegen Jasper zeggen: zeg maar dag tegen de PL en dag tegen je centjes maar wel gemotiveerd blijven hoor?

 3. Wembley71

  “Heb niets gehoord van mijn zaakwaarnemer, dus ik blijf hier” als dat zo is……. Wat een gelul allemaal. Dan is die Cillessen ook een ouwehoer, houd je bek dan! We wachten af maar ga dan wel voor de hoofdprijs trek de demagoog v.G. Leeg a.u.b.

 4. Royb020

  50 miljoen!! Geen cent minder!!! Als ze hem zo graag wil hebben dan gaan ze dat maar betalen!!!

  1. Widi

   Ik ben het met je eens. Alles draait om geld. Ajax kan hem niet tegenhouden als hij 10 keer zoveel kan verdienen. En Ajax kan geen nee zeggen tegen een bedrag boven de 30 miljoen. Het is vervelend, maar zo is het. Maakt ook niets uit wie er in het management zit.

 5. HURBIE

  Van Gaal wil alleen maar AJAX stukmaken omdat hij het een paar jaar geleden niet voor het zeggen kreeg bij AJAX.Vorig jaar Blind
  Laat hij lekker Truus op het doel zetten

  1. slm020

   of v Gaal helpt AJAX . Door zoveel te betalen aan Blind en nu Cillessen misschien ? Misschien wel bewust kan hij over aantal jaar weer terugkomen als trainer !! En dan wel echte kwaliteit spelers aantrekken die meteen in het eerste kunnen beginnen i.v verhuren of bij Jong AJAX laten spelen 😉

   1. BobbyHaarms

    Van Gaal is (met alle respect) niet meer welkom als trainer of whatever na die judaskus

    1. slm020

     Cruyf & v Gaal mogen elkaar niet !! Zelf zou ik het zeker super vinden als v Gaal nog een keer trainer word maar dan ook alleen trainer !! Dan weet ik zeker dat we 10 keer beter en mooier voetbal spelen 😉 . Ook europees zou AJAX weer meer presteren !! Niks tegen F d Boer overigens !

 6. -buitenkantje rechts-

  Als dit klopt.. En Cillessen is zelf al akkoord met MU.. Dan is dat verhaal van Cillessen laatst over: allemaal lariekoek..ik blijf..alleen de pers heeft het erover enz een grote huichelarij.. Betekent dat ik mijn beeld over Cillessen enorm negatief moet bijstellen..
  En geef hier niet Overmars de schuld van. Dit gaat over een akkoord die Cillessen al met MU zou hebben. Hoop dat het weer een gerucht is.. Zou een grote aderlating zijn voor de defensie van Ajax..

  1. toon61

   Ze zijn jammerlijk allemaal hetzelfde , ze denken alle aan het geld , de spelers en de directie bij ajax ook .
   De seizoenkaarten verhogen , en dan niks fansoenlijks gaan kopen , wat een armoe toch , als je gister die gudelj zag lopen , denk ik bij mijn zelf , waarom is hij ooit gekocht , hij is geen schim meer van wie hij was , of ligt dat soms aan de boer , dat ze teveel opdrachten krijgen , en niet vrijuit kunnen voetballen.

   1. Velibor

    Ja dat is wel zo toon maar voor dat jaarsalaris wat hij daar waarschijnlijk vangt zou ik ook alles bij mekaar liegen en denk jij ook ,dat zijn bedragen dat gaat toch nergens meer over en als ze hem willen hebben dan de hoofdprijs

   2. JCruijff

    Ja dat ligt aan de Boer. Iedereen mislukt bij Ajax. De Boer denkt alleen maar in looplijnen. Niemand mag iets creatiefs doen. Het elftal verkrampt. Kijk maar zodra de bal ingeleverd wordt bij een aanvaller is de bal 10 sec later weer bij een verdediger of Cillessen.

 7. rekel23

  Wederom is dit een duidelijke reden om de transfermarkt eerder te sluiten. Alle opties die AJAX in gedachte had zijn al weg. Ook hier is er oneerlijke concurentie mbt geld.

 8. AFCAJasper

  Hij gaat 100% zeker, een van de laatste dagen. De gea gaat namelijk sws naar real madrid. Hij is volgend jaar transfervrij. En wij hebben naar mijn mening geen vervanging. Dus doei landstitel en europa. En bedankt overmars. Kun je lekker weer 30 mil bijschrijven om naar te kijken. Krent!

  1. Cees1966

   Hij zal wel weer in de winterstop wakker schudden die Overmars als je 15 punten achter staat!

 9. toon61

  Als dit waarheid word is het de zoveelste die net voor het verstrijken van de transfer datum vertrekt bij ajax , er is natuurlijk weer goed op gereageerd bij ajax weken geleden , toen hebben ze meteen een goede doelman aan getrokken .
  Ze lullen allemaal bij ajax , maar inmiddels zijn de het europese lachertje geworden , en in de nederlandse competitie gaat het ook niet veel beter met hun voetbal , ze winnen tot nu toe , maar dan heb je alles gehad ook .
  En wie komt er dan , niemand , de boer in het goal , en dan zeggen ze weer , we hebben het niet zien aan komen .
  En dagobert markie kan weer stappeltjes gaan maken , de centeneukers

   1. toon61

    Hier hebben we het kleine rukkertje weer die niks fansoenlijks kan brengen , kan je er niet tegen dat er eerlijk geschreven word stuk onderkruipsel , het lijkt wel of je op een andere aardkloot woont .
    snabbel en babbel zijn twee kontebonkers , het is maar dat je het weet .hahahhahahhahahhhah

 10. Marcie

  Ajax kan ook gewoon nee zeggen. Als clubs spelers van Ajax willen moeten ze op tijd komen, niet op de deadline.
  Dat is een goed signaal voor volgend jaar.
  Anders kan je net zo goed stoppen met al die voorbereidingen.

   1. FdB=Ajax

    Jawel hoor, nee zeggen kan wel.. maar het heeft natuurlijk wel consequenties. Je wil geen ongelukkige speler in je team. Maar ik denk dat Cillessen best begripvol is.

 11. Geroldkohlen

  en die cillissen maar zeggen dat hij bij ons gaat blijven! als hij nou had gezegd dat hij alleen zou gaan wanneer ajax een waardige vervanger zou hebben! want wie willen ze nu nog halen als vervanger voor cillissen, 4 dagen voor sluiten van de markt!! en dan moet er nog een verdediger een spits en een linksbuiten eigenlijk bij! anders heeft die hele EL ook geen zin en kampioenschap is ook meteen over!

 12. slm020

  AJAX vreest voor vertrek ? AJAX bepaald toch ? Cillessen heeft nog een langdurig contract ! Het gaat er om gaat Marc Netto voor de bonus of het sportieve gedeelte ? Gaan we voor de kampioenschap en zover mogelijk in de Uefa League of gaan we voor het geld 😉

   1. slm020

    Contract is Contract . AJAX bepaald in dit geval of ze mee willen werken of niet ! Ook de transferwaarde bepaald AJAX !!

    1. PvL020

     Contracten zijn er om verbroken te worden, niks meer en niks minder. Dat is in iedere bedrijfstak zo en in het voetbal is het nog eens zo dat je ze af kunt kopen.

     1. slm020

      Dat is in het bedrijfsleven zo maar in de voetballerij niet !! Dan moet de rechter er aan te pas komen !! Tenzij de club van gedachten veranderd en mee wil werken mits de transfer goed is !! Daarom laten de clubs een contract tekenen met of zonder clausule met daar in een transfersom 😉 .

 13. Geroldkohlen

  als cillissen naar man u gaat en niks gehaald word als vervanger, en geen versterkingen dan is dit seizoen echt voorbij!

 14. RvHRuud

  Jasper, Als sportman zou je deze dstap altijd moeten maken.. Ben een groot fan van je??????????

  1. ACABafca

   Als sportman zou je moeten zeggen Jasper blijf en help Ajax weer op de weg terug te brengen juist omdat je je fan van m bent net als ik…

 15. Schnabbel en Babbel

  Toch wel apart dat er zoveel mensen zijn die gewoon zeggen dat Ajax al een goede had moeten hebben. Welke goede keeper gaat naar een club waar de huidige keeper nog gewoon onder de lat staat maar waar een vermoeden van vertrek is? Een beetje zekerheid wil je toch wel hebben.

  En dat dat huil gedrag van dat als er geen goede vervanger komt er niets meer van terecht komt. Volgens mij zeggen velen hier dat het toch al niets meer is met Ajax, ook niet met Jasper.

  Geeft nog meer aan dat velen hier zeiken om het zeiken, ze weten zelf niet eens meer wat ze geschreven hebben. Best wel zielig.

  1. toon61

   Ik weet wel wat ik schrijf zeik rukkertje , ik schrijf de waarheid , zou je ook eens moeten doet .
   Je hebt het over zeiken , dat is nu precies wat jij constant doet , zeiken jullie mekaar ook onder snabbel en babbel als je met je vriendje in bed ligt ..

   Dit is net zo,n klets als jij schrijft , dus graag de waarheid en niet zo,n klets verkopen , daar is een forum voor om in te gaan op sommige dingen in het voetbal , en je moet niet denken dat je alles weet , met je verstand van een garnaal . hahahahahahahah

   1. Schnabbel en Babbel

    Jij hebt in een vorig topic zelf aangegeven geen supporter te zijn van Ajax dus wat doe je hier. Maar Alzheimer zal wel weer opspelen bij je en je zal wel weer in de ontkenningsfase schieten.

    1. toon61

     Ik heb nergens niks aangegeven , als ik niet voor ajax was had ik geen 20 jaar een seizoenkaart gehad , of wel soms , wel iets schrijven wat waarheid is graag .
     Ik hoef niks te ontkennen , misschien jij wel , Heb je je harses harses gestoten soms , ik heb nergens niks gezegd dat ik vooreen andere club ben .
     Leren lezen is moeilijk voor je of niet

   2. rob1955

    Beste Toon, verstand van een garnaal leuk gevonden van je. Maar als ik je teksten zo lees heb jij nog minder verstand. Alleen iedereen een rukker, homo of zeikert noemen getuigt niet van een grote woordenschat.

    1. toon61

     Ben jij zo,n kontebonker dan , je trekt het je nogal aan .
     Op een forum uit de kast komen is knap , weet het je vrouw ook hahahahahahaha

     1. rob1955

      Zoals ik al eerder schreef toon je bent een zielig figuur. En waar het hart vol van is loopt de mond over dus kan je toch vraagtekens zetten volgens mij is er hier maar een HOMO en dat ben jij.

     2. Widi

      Toon, volgens mij werd jij als kind ook al veel gepest. Praat eens met een psycholoog. Dat is beter dan hier je frustraties botvieren. Je maakt jezelf belachelijk.

 16. Wezep

  Ligt niet alleen aan een keeper
  Ze moeten eerst weer gaan voetballen zoals Ajax hoort te voetballen dan is de keeper niet zo belangrijk meer

 17. Rene1964

  Zoveel negativiteit ! Het is toch niet meer dan logisch dat Cilessen graag naar MU wil. Dat zou toch iedere speler doen. Daarnaast verwacht ik dat Ajax een aardige cent mag bijschrijven op hun rekening. Is dat onder de dertig mln, hebben ze slecht onderhandelt, is het dit bedrag of meer, vind ik het prima. Diederik Boer is overigens ook een prima keeper en misschien Leeuwenburg terughalen. Ik zie in hem een waardig opvolger van Cillessen.

 18. Slingertje.

  Dit zat er allang aan te komen en Ajax is gewoon weer te laks met een opvolger. Die Overmars leert het echt nooit.
  Alle voetballers zijn huichelaars en denken alleen maar aan geld club en fans interesseert ze helemaal niets. Je merkte in de interviews al dat Cillessen stond te liegen.

  1. Schnabbel en Babbel

   Dus je koopt een goede keeper als je eigen keeper nog niet weg is? Logisch? Dus we halen ook vast een nieuwe trainer voor het geval dat Frank tussentijds weggaat? Dan ook maar vast een vervanger voor Klaassen halen.

   1. toon61

    Nee je gaat een keeper of voetballer kopen als het seizoen gesloten is , je weet dat er interesse is en dan niet zorgen voor vervanging , dan moet je er voor zorgen dat je niks verkoopt , gewoon nee zeggen , nee in nee en daarmee uit .
    Maar dat doen ze bij ons niet , ze zijn geld geil .

 19. Pazuzzu

  Als dit gebeurt is de enige die constant positief presteert en in dit Ajax onvervangbaar is dus ook pleites. Ik hoop tegen beter weten in en zeg een preveltje op voor de club.

 20. dioajax

  altijd op de laatste moment…Ajax moet gewoon nee zeggen…ik denk niet dat ze een plan B hebben voor zijn vertrek…dus NIET DOEN!!!

 21. Schnabbel en Babbel

  Besef wel dat de trage opbouw vaak bij Jasper start. Vaak lang de bal vasthouden waardoor iedereen, incl. tegenstander weer in positie staat. doodzonde.

 22. Iamsterdam2015

  Tja. En zal Marc scrooge overmars wel weer akkoord gaan met 11 miljoen. Waar hij geen 15 mijloen wil uitgeven aan een speler zal hij wel weer akkoord gaan met een koopje. Hoe dan ook Ajax is de lul want waar haal je nu net voor het sluiten van de transfermarkt nog een waardige keeper MET ervaring in de eredivisie en Europa??????

  Dus dat……

 23. Rene1964

  Een volwaardig NL international mag je idd wel voor een volwaardig internationaal bedrag verkopen. Als dit bedrag onder de 30 mln ligt, tja … dan heb je de poppen wel aan het dansen en ben je niet goed bezig! Dat de deal beklonken gaat worden, lijkt mij inmiddels wel duidelijk. De vraag is of we ons laten piepelen voor een veel te laag bedrag.

 24. Rene1964

  En wat ik persoonlijk wel erg vind (en zeker niet eerlijk en netjes richting de aanhang/supporters, is dat dit soort verkopen en daarmee uitholling van de selectie ELK JAAR plaatsvindt, terwijl er door AJAX steeds anders wordt geroepen. De geloofwaardigheid verdwijnt daarmee uiteraard volledig!

 25. TimFK90

  Hahaha toon61, je kan best gelijk hebben in dingen, maar volgens mij ben jij echt een lul van een persoon. Heb je weleens geprobeerd om normaal te communiceren met mensen of ben je gewoon zo geboren? Je bent echt best wel raar gast.

  1. toon61

   doen ze dat tegen mijn ook Tim , nee dus , als ze zelf zo achtelijk reageren doe ik het ook .
   Ze moeten wel waarheid verkondigen , en dat doen ze niet , en net wat je zegt , ik heb gelijk , dat weet ik ook wel , anders schrijf ik het niet .
   En me uitmaken voor aanhanger van een andere club , wat helemaal niet zo is gelukkig , ik heb critiek op ajax en het beleid ja , ik en veel m edestanders vinden het te gek voor woorden dat ze europees niks meer voorstellen .
   En in nederland ook niet meer , iedereen kan van dit ajax winnen , er zit totaal geen voetbal meer in .

    1. Schnabbel en Babbel

     Toon kent het spreekwoord “wie de bal kaatst” niet. Verder is zijn “ajax” geheugen belabberd, omdat hij de Schnabbel en Babbel van Ajax niet kent en belachelijk maakt.
     Daarnaast heeft hij zelf gezegd dat er geen witte zakdoekjes komen tegen Frank omdat alle, let wel alle, supporters de kont van Frank likken. Het staat echt zwart op wit op dit forum. Dus of Toon likt mee wat ik niet geloof, dus is hij geen Ajax supporter.
     Hij schrijft het zelf. Oh ja, Didron, van mijn kant geen haat hoor, hooguit medelij richting Toon.

   1. Widi

    Toon, volgens mij zit jij gewoon te hyperventileren terwijl je deze stukjes typt. Het ziet er echt raar uit hoor. -:)

 26. rob1955

  Vreemd dat reaktie op toon61 zomaar verdwijnen van de app. Mag je geen gegronde commentaar op toon61 schrijven

   1. Zlatan

    Kolere ! Hou op Toon af te zeiken , soms heeft hij gelijk , net als alle andere op deze pagina .

 27. Ajaxforlife

  ik ga ervan uit dat net als manchester ajax ook al een akkoord heeft met een andere keeper/club wanneer cillessen vertrekt. Zo niet = vertrek Overmars .. want dan heb je het gewoon laten gebeuren
  ..

 28. Geroldkohlen

  dit team word word op deze manier alleen maar zwakker als cillissen gaat! jammer maar ik hoor ook niks meer over andere aankopen om ons team meer balans te geven, ik ben er gewoon bang voor dat dit het is, er komt waarschijnlijk geen andere keeper als cillissen gaat en ook geen andere spelers helaas maar waar, dit word een moeilijk en zwaar jaar! er zijn nog genoeg supporters die denken van niet maar dat is totaal niet realistisch, want waarop is dat gebaseerd? hopelijk niet op de winst partijtjes tegen az, willem 2 en nec! want ik mis passie, beleving, ervaring en de juiste balans in dit elftal!

 29. pietprecies

  50 miljoen vragen.. Nee? Nou dan 55 miljoen.. Nee? Nou dan wachten we nog wel een paar dagen. Als het allemaal rond komt dan zal united wel met een kutfooi van 25 mil komen waar overmars dan kwijlend ja op zegt (wetende dat een deel van dat geld hem een dikke bonus op levert)

Comments are closed.