De Boer wil Serero behouden na verhuur Andersen

0706serero

Thulani Serero blijft, als het aan Frank de Boer ligt, bij Ajax en zal dit seizoen niet worden verhuurd. Dit alles heeft te maken met de verhuur van Lucas Andersen aan Willem II. De Boer geeft aan dat Serero vijfde in rangorde is op het middenveld van Ajax maar wil de kleine Zuid-Afrikaan dit seizoen niet missen. Serero moet momenteel Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Daley Sinkgraven nog voor zich dulden. ‘Serero is nu de vijfde middenvelder. Andersen die ervaring gaat opdoen en Serero behouden, dat is dan inderdaad het ideale scenario’, zo laat De Boer weten tegenover Ajax TV.

Bron: Ajax TV

Related posts

25 Comments

 1. Ajaxweert10

  Hem moet je sws behouden “een van mijn lievelings” die voetbalt teminste 90 minuten lang en gaat voor elke bal TOPSPELER DIE SERERO

  1. Anti sigi

   Nou je kan ook overdrijven hoor hij houd het miss makkelijk een wedstrijd vol maar zn kwalitijten zijn niet al te best

   1. Ajaxweert10

    Nee dat is waar maar hij heeft wel doorzet vermogen die vele andere spelers weer niet hebben

   1. Anti sigi

    Asjeblieft niet bazoer Singraven klaasen heit zijn allemaal veel beter op het middenlveld dan heb je veel minder aan zn smurf

     1. FrankiC

      He he, gelukkig nog iemand die kritisch is op Bazoer. Bij balbezit tegenstander heeft hij er geen idee van waar hij moet lopen, wordt uitgespeeld tussen de linies en is vervolgens altijd te laat. Dat overkomt Serero en Gudelje nooit.

    1. BobbyHaarms

     Serero verdient wel wat meer respect hoor dan hem neer te zetten als een smurf. Heeft een goed inzicht en werkt altijd voor 10. Neemt niet weg dat de concurrentie moordend is en dit een logisch gevolg is. Ben wel blij dat hij voor ons behouden blijft dit seizoen, je kon hem nog wel eens hard nodig gaan hebben..

 2. bezemsteel

  Slimme keuze. Misschien niet de beste voetballer die we hebben, maar wel een van de hardste werkers die we hebben, en dat siert hem.

 3. Widi

  Zodra de transfermarkt gesloten is, weten we wie we hebben. En ze komen echt allemaal aan de beurt hoor.

Comments are closed.