Jong Ajax weet opnieuw niet te winnen

0825jongajax-eindhoven

Jong Ajax heeft maandagavond opnieuw niet weten te winnen in de Jupiler League. De thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven eindigde in 0-0. Bij Jong Ajax deden veel A-selectiespelers mee waaronder John Heitinga, Nick Viergever, Yaya Sanogo en Viktor Fischer. Jong Ajax is momenteel de nummer 18 van de Jupiler League met slechts twee punten uit vier wedstrijden. Eindhoven doet het met vier punten net iets beter.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Heitinga, Viergever, Dankerlui, Van de Beek, Nouri (80. Bakker), Warmerdam, Cerny, Sanogo (77. Hendriks), Fischer (62. Muric)

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots

Related posts

9 Comments

 1. G-Force

  Zolang Ajax in eredivisie maar bovenaan staat maakt het mij niet uit op welke plek jong Ajax staat. Uiteindelijk gaat het hier om ervaring op doen.

  1. Geroldkohlen

   ervaring opdoen??? heitinga viergever en fischer hoeven toch geen ervaring op te doen!!!! dit is gewoon niet goed sanogoal weer niet het verschil kunnen maken! en dit zijn de jongens die vervangers zijn van de jongens die normaal in dr basis staan van het eerste, dan is dit ook gewoon slecht! zivkovic speelde vorig jaar in jong ajax en scoorde over de 20 goals! zegt mij genoeg dit weer!

 2. Dinandd1994

  T is goed dat spelers wedstrijdritme op mogen doen bij jong ajax, maar dit is ook niet goed voor jong ajax en de jeugd, die steeds plaats moeten maken voor revaliderende spelers… Jeugd raakt nooit goed op elkaar ingespeeld

 3. Jerry 072

  ondankbaar gebruik van Heitinga ook, ik ga bijna geloven dat ie ze voetbalschoenen niet meer aan krijgt. Dat kan niet de bedoeling zijn

 4. Remco425

  Ze hebben in elk geval weer geen voorsprong weggegeven. Plus de 0 gehouden. Ze gaan voorruit!

Comments are closed.