Opstellingen Ajax – FK Jablonec

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het duel met FK Jablonec. Zoals eerder bekend was start de trainer met dezelfde elf spelers als afgelopen zaterdag tegen Willem II. Ajax – FK Jablonec begint om 19:00 uur.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Anwar El Ghazi, Arek Milik, Daley Sinkgraven.

Opstelling FK Jablonec: Hruby, Karavaev, Benes, Pernica, Novák, Hübschman, Gregus, Mingazov, Pospisil, Crnkic, Wágner

Related posts

54 Comments

 1. fjonkman

  Ik had toch liever Heitinga gezien in plaats van Veltman… Mij te onzeker in grote wedstrijden..

 2. koensiemerink

  ik wel hier iets kwijt hebben van de opstelling van frank de boer ze hadden ook heitinga kunnen opstellen ik wel hem graag zien spelen

 3. Martin_FSide

  Deze wedstrijd is niet op tv te volgen toch?
  Wie o wie heeft een goede onlinestream voor mij?
  bij voorbaard dank!!!

 4. pietprecies

  Pffff het is wel weer ouderwets slordig gepruts zeg, nog maar weinig ballen gezien die aankwamen en dan dat gekloot achterin man man man wat slecht

   1. pietprecies

    Vraag dat aan FdB het orakel of overmars die niks wil weten van fatsoenlijke aankopen..

 5. Velibor

  Nou de eerste helft is gewoon kloten met een hoofdletter K en das negatief ja en waar zijn nu de positivo’s ? Heb medelijden met milik want dat jong heeft werkelijk geen ene fatsoenlijke bal gehad.

 6. War

  Wat een bagger wederom, geen enkele kans gecreëerd, dit wordt het dus weer niet, hopelijk de 2e helft.

 7. BobbyHaarms

  Het was wederom veel en veel te matig, heb weinig fatsoenlijks gezien vanavond. Het is te triest voor woorden maar we moeten hopen op gods gratie dat we doorgaan volgende week. Sorry maar mooier is het gewoon niet..

 8. dioajax

  dit is ajax niet meer…je kan niet tegen dit sort clubs met 1-0 winnen…de chemie tussen de boer en zijn spelers is er niet meer…als de boer van ajax houd moet hij volgende week na de wedstrijd van europa league zelf vertrekken…er moet iets nieuws komen…de return is nu heel moeilijk maar als ajax fans we blijven altijd positief voor ons liefste club ter wereld…

 9. Geroldkohlen

  tjonge jonge moet ik nu blij zijn ik heb echt geprobeerd positief te zijn over dit elftal! maar dit elftal heeft echt ervaring nodig dat dan ook werkelijk zal spelen juiste balans is er gewoon niet!!! nu kan iedereen ook zien dat de wedstrijden tegen az en willem 2 eigenlijk niets voorstelde! 1-0 is een zeer gevaarlijke stand als je nog uit moet spelen in een heksenketel daar in tsjechie! enige positief ding dat ik kan bedenken is dat we gewonnen hebben! maar blij ben ik totaal niet! Gefeliciteerd iedereen!

  1. -buitenkantje rechts-

   Gevaarlijke uitslag? Ze moeten nu 2x scoren..scoor je zelf dan moeten ze 3x scoren.. En heksenketel met Max 6000 supporters in hun stadion valt wel wat mee.. Is geen Camp Nou..

   1. jojo123

    Ik zie jablonec wel met 1-0 winnen. Het veld daar is veel te slecht voor de verwende jongens.. De bal loopt niet wordt dan als excuus gebruikt. Dit is dan de versie bij verlies gelijkspel of nipte overwinning. De echte Ajax zal voor elke bal gaan met hoog tempo de bal spelen ongeacht de staat van het veld en via combinaties de verdediging wegspelen met als resultaat een goaltje of 3….. Hoop ik..

   2. KBouter

    En daar schuilt het gevaar voor de niet kenners…een stadion met maar 6000 fanatieke supporters is gevaarlijker dan bij een uitverkochte Arena, waar geen hond wat zegt!

Comments are closed.