Klaassen: ‘Eerst maar eens zorgen dat we in de groepsfase komen’

0729RapidWien-Ajax_Klaassen

Ajax werd onlangs door Rapid Wien uit de voorronde van de Champions League geknikkerd. Het zorgt ervoor dat Ajax veroordeelt is tot de Europa League. Direct werd er door diverse personen geroepen dat Ajax de kwaliteiten heeft om heel ver in dat toernooi te gaan komen. Ook Frank de Boer stelde zijn doelstellingen bij: Halve finale Euopa League is nu het doel. Als je het tweeluik tegen Rapid Wien terug haalt vraag je je af waar dat op gebasseerd is. Ook Davy Klaassen is optimistisch maar ook voorzichtig: ‘We moeten beseffen dat het voor ons ook mogelijk is als de dingen goed vallen. Maar ik wil niet te ver vooruitkijken. Laten we eerst maar zorgen dat we in de groepsfase komen’, aldus de aanvoerder in zijn column op de officiële website.

‘Natuurlijk is de Europa League minder dan de Champions League, daar ben ik eerlijk in, maar het blijft een mooi toernooi. Zeker in de knock-outfase blijven er vaak goede ploegen over. Het was wel even slikken toen ik Dnipro Dnipropetrovsk vorig seizoen in de finale tegen Sevilla zag staan. Dat deed pijn. Hoe heeft zo’n team nu zover kunnen komen? Daar hadden wij ook gewoon kunnen staan’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. FdB=Ajax

    Vind wel dat je een team als Dnipro hiermee tekort doet. Ik ben geen fan van het spel dat zij spelen, maar we moeten we concluderen dat het gewoon een stuk volwassener en slimmer is dan dat van Ajax op het moment. Dus nee, Ajax had niet net zo goed in die finale kunnen staan.

    1. BobbyHaarms

      Dat had zeker gekund ja. Maar net zoals Klaassen zegt: Niet lullen maar poetsen morgen, zal al moeilijk genoeg worden als je pech hebt

    2. Ajax nr 1

      Dat vind ik ook Dnipro was gewoon sterker dan Ajax einde discussie. Verder heb Klaassen gelijk vandat hij zegt dat we in de groepsfase moeten halen. Wel vind ik dat we denken dat Ajax de te veel verwachten van dit jonge team. De balance is er niet eens. Geen goede verdediging geen goede buitenspelers en een goede spits mag er ook nog wel bij. Nee de groepsfase zal al moeilijk genoeg zijn laat staan dat je de groepsfase overleeft.

    3. Remco425

      Dat had wel gekund want Ajax was niet minder. En de uitslag 2-2, Dnipro ging door vanwege het uitdoelpunt, niet omdat ze nou zoveel beter waren.

  2. Didron

    Eerst morgen maar eens vlammen! Wanneer we dik winnen, is de kans tot doorgaan pas aanwezig!

    1. quadsboy

      Didron dat gaan we ook doen er word pepper in hun reet reet gezet de boys gaan vlammen hahahahaha

      1. HURBIE

        ik denk dat je tegen een muur speelt zie maar dat je erdoorheen komt heb er een hard hoofd in.Ik hoop alleen maar dat ik ongelijk heb en dat AJAX wint

  3. Iceman

    Ja klopt eerst maar eens dik winnen met 3-0 of zo en dan praten. Ik heb het idee dat er te veel gepraat wordt en weinig gedaan wordt en dan lopen we weer in z’on domme val en dan worden we eruit geflikkerd. Kom op Ajax ga er voor…

  4. Mikeeo079

    Kom op boys afmaken die handel ik kijk vanuit Griekenland mee, volle bak steun en strijd leveren, laten zien dat je voor Ajax speelt WZAWZDB!!!!

  5. Velibor

    Hoop dat het met het technische hart niet net zo gaat als met het kabinet met van alles beloven en niks nakomen en gebakken lucht verkopen met hier en daar een zoethoudertje zoals het halen van de halve finale vd europaleague haha kom op zeg !Hoop dat ze voor 1 september ook nog een beetje realistisch gaan denken en vooral reageren om er eentje bij te halen die ook nog daadwerkelijk gelijk wat toevoegd,jong of oud maakt me niet uit,ik zou zeggen tover eens wat uit de hoge hoed en maak me happy and proud!

Comments are closed.