Cerny en Fischer wel, Sanogo en Younes niet bij selectie voor Jablonec

opstelling_ajax

Vaclav Cerny is door Frank de Boer, net als afgelopen zaterdag tegen Willem II, opnieuw bij de wedstrijdselectie gehaald voor het Europa League duel tegen Jablonec. Naast Cerny keert Viktor Fischer terug na een blessure. Ook Ricardo van Rhijn is fit genoeg en keert terug. Yaya Sanogo ontbreekt vanwege een blessure, Amin Younes zit er nog niet bij ondanks dat hij woensdag met de groep trainde. Mike van der Hoorn zit er opnieuw niet bij.

De selectie:
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks, Vaclav Cerny

Bron: Ajax.nl

Related posts

58 Comments

  1. ajaciedpiet

   Waarom hebben jullie nu iets tegen Sanogo? Oke, hij speelt niet. Maar hij heeft weinig kunnen laten zien…

     1. Velibor

      Ik vind het gelul hoor over Sanogo want hij heeft geloof ik een kwartiertje tegen Rapid meegedaan nee toen waren zen medespelers lekker bezig,geef dat jong een kans man wie moet milik anders vervangen dan,Hendriks ?

     2. Mooi

      Maar dan zie je al dat hij hoe spijtig het ook is dat hij de kwaliteiten niet heeft .Dus weer niet goed gedaan gaat het niet maken.

     3. Remco425

      Oh jij hebt dat al weer gezien. Jij ziet in een paar minuten waar topscouts meerdere wedstrijden voor nodig hebben.

     4. Mooi

      Ja hij kan geen bal vast houden en hij beweegt als een houten Klaas .ik denk dat de grondbeginsels zijn van het voetbal.

 1. Didron

  Saynogoal terug naar Arsenal. Verhuurverlies nemen en dan een goede spits als concurrentie voor Milik halen. Super dat Cerny er weer bij zit!!

  1. Nick1234

   huren Ja, maar niet kopen anders is Zivkovic volgend jaar weer derde spits en dat is zonde van zijn talent eb vetrouwen.

  2. Remco425

   Heb je hem weer. Copy en paste uit een ander topic. En zoals ik daar al uitgelegd heb, wanbeleid als Ajax jouw idee zou volgen.

    1. Remco425

     Nee, zit een idee achter. Wat Didron wil is paniekaankoop zodat we volgend seizoen met 3 spitsen zitten. Weggegooid geld. Lekker doen wat ze in Engeland doen. Alleen dan is die 100M er snel doorheen…

 2. bobin

  Ligt het nou aan mij of moeten de scouts van Ajax in het vervolg eerst maar een paar wedstrijdjes meer bezoeken voordat ze hun oordeel geven over een speler

  1. Ajax nr 1

   Laten we maar andere scouts nemen want wat we nu hebben is echt brandhout. Misschien kunnen we ze wel bij onze concurrenten wegkapen dat is beter als wat wij hebben.

   1. CactusMokum

    Het ligt niet aan de scouts maar het technische hart. Ze luisteren niet naar de scouts en nemen hun eigen beslissingen met spelers ondanks een negatief oordeel van de scouts

 3. ajax2theBone

  Zou nog maar wat er bij gaan halen als ik frank was. geen vertrouwen in de nieuwe jongens zo te zien. En moet je kijken wat psv allemaal binnen haalt

 4. Joep

  Morgen die gasten opvreten. Doen met dezelfde spelers als afgelopen week. Of een wijziging. Heitinga er in ipv Veltman.

 5. Geroldkohlen

  het is duidelijk sanogo is gewoon mishuur! ophouden met zeggen dat hij tijd nodig heeft, hij kan nog geen vuist maken tegen helmond sport! zegt toch genoeg!

  1. Remco425

   En dan moet je al die andere talenten die meededen ook de deur uit gooien want die konden ook geen vuist maken…

   1. Geroldkohlen

    vind zowiezo dat er andere versterkingen erbij hadden moeten komen en niet spelers die bank moet warm moeten houden! frank ziet hem iedere dag aan het werk, en dan komt er ook nog eens bij dat hij een westrijd gespeeld heeft bij jong ajax en daar niet eens kan presteren! dan wat moet het eerste er dan mee! is onzin wat jij zegt, in andere worden als milik geblesseerd is en hij moet spelen! dan denk jij “geef hem de tijd we zien wel waar het schip strand” we zijn geen cambuur, pec of heerenveen ofzo! wij zijn ajax wij gaan voor het kampioenschap en we willen presteren in europa! dan kan je als club niet zo denken en dan is het normaal en te verwachten dat supporters zo reageren!! als er 1 speler uitvalt dan moet er een ander klaar staan die minstens net zo goed is of er vlak tegen aan zit en sanogoal zit nog niet eens op het niveau van Helmond sport!! en ik neem het alleen die jongen kwalijk maar ook voor grotendeels overmars en co hun hebben gefaald met 130 miljoen op de bank!

    1. Remco425

     Het is zoveel onzin wat jij schrijft dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. En 130 miljoen? Het wordt steeds meer zonder verkopen en alleen maar aankopen. Die Overmars kan toveren geloof ik…

     1. Geroldkohlen

      het was al 130 miljoen en het feit dat frank hem niet eens bij de selectie heeft zitten zegt ook al genoeg!!! als een speler gehuurd voor maar een jaar! dan moet het niet zo zijn dat hij nog moet wennen een gehuurde speler moet kwaliteit hebben om er direct te staan! ander huur je de speler voor niks! dus ja het is onzin wat jij schrijft! beetje zimling verhaal dit!

     2. Remco425

      Iedere speler moet wennen. En hij is niet als 1e spits gehaald. Dat is Milik. En het is nooit 130M geweest en na de aankopen zeker niet. We huren hem niet voor niks, we huren hem als back-up voor Milik. Volgend seizoen hebben we Zivko weer. En topspitsen zijn niet haalbaar en worden niet verhuurd. Op Falcao na…

  1. Ajax nr 1

   Nog wennen aan het systeem ja. Gewoon droevig dit allemaal. Je koopt of huurt een speler op zijn kwaliteit niet om hem eerst en half jaar aan het systeem te laten wennen. En dat terwijl het systeem helemaal geen systeem is. Althans ik zei geen systeem meer bij Ajax. Dat spel wat er nu gespeelt wordt doe je toch geen half jaar over om dat te leren of wel. Let op mijn woorden aankopen kut,voetballend kut,europees kut,beleid kut het wordt weer een kutseizoen. Ik zal blij zijn als alles omgegooit wordt. Ajax is Ajax niet meer en op deze manier hoe het nu gaat wordt het Ajax ook niet meer. Ohja geld,geld,geld dat gaat prima maarja daar werken ze hard voor om eind van het jaar weer een flinke bonus te innen.

 6. AFCA my World

  Zo dom om vd Hoorn er niet bij te hebben, stormram en kopsterk zou je morgen goed kunnen gebruiken !

 7. vooruitdiebal

  Helemaal eens. Elke hoge bal is nu gevaarlijk. Veltman wint nooit een echt kopduel die er om doet!

 8. KBouter

  AFCA my World…..jij gaat uit van een stormram,nota bene thuis tegen Jablenec? Schaam je, we rollen die gasten hier thuis met 4-0 op!!

  Een stormram in de eerste wedstrijd, nota bene thuis haha!!

 9. wesajax

  Wat boeit dat nouw wie er speelt alles ze donderdagavond maar winnen doe het voor mij ajax ook ligt ik hier bij kepenhaagen voor me epilepsie dus ajax maakt me blij

  1. Schnabbel en Babbel

   Trouwens, wat heeft Veltman fout gedaan de laatste twee wedstrijden? Is er nu een reden voor verandering?

 10. Schnabbel en Babbel

  Destijds werd er ook heel hard gelachen om Kanu. Die kon niet lopen en geen bal vast houden. Volgens mij hebben we toch aardig genoten van die slungel met zijn spaghetti benen. Sanogo is net zo’n type.

Comments are closed.