Fischer en Younes fit voor duel met FK Jablonec

0807fischer

Viktor Fischer en Amin Younes kampten allebei met een blessure en speelden afgelopen maandag mee bij Jong Ajax tegen Helmond Sport. Beide spelers zijn fit bevonden voor het treffen met FK Jablonec van aanstaande donderdag. 

Fischer kwam in de voorronde van de Champions League tegen Rapid Wien in beide wedstrijden in actie maar kreeg naderhand toch weer last van zijn hamstring. De Deen is klaar voor donderdag maar laat de beslissing over aan de medische staf. ‘Het moet natuurlijk verantwoord zijn maar mijn benen voelen goed dus ik wacht rustig af’. Ook Amin Younes is hersteld van een bovenbeenblessure en wil graag zijn steentje bijdragen tijdens het treffen met Jablonec. ‘Ik ben fit en wil graag in de Arena spelen maar dat beslist de trainer want van toekijken word je niet blij’.

Bron: Ajax TV

Related posts

36 Comments

  1. Mokum76

    Bij dat ze weer fit zijn, maar dan wel voor de bank aub Frank. Sinkgraven en Gudelj doen het prima zo!

      1. Mokum76

        Liever niet, ik vind Sinkgraven stabieler. Aanvallend ook rustiger en beter momenteel. Fischer lijdt constant balverlies omdat hij alles te snel wilt doen..

      2. dickst14

        sinkgraven doet het goed. dan gudelji op de bank en younes linksbuiten. fischer is nog steeds niet zoals vroeger.

          1. dickst14

            ja is waar, maar sinkgraven ook en die heeft ook nog extra kwaliteiten. i.i.g. beter zo dat het moeilijk is om te kiezen dan andersom.

  2. lezerG

    Als het 4-0 staat mag Younes erin en ons middels een wervelende linksbuiten actie laten zien hoe je 5-0 maakt.

  3. SPHAFCA

    Zet Younes maar lekker linksbuiten. Sinkgraven heeft niet genoeg diepgang en snelheid. Fischer ben ik wel een klein beetje klaar mee, die gaat echt alleen maar voor eigen succes..

  4. Ramon1

    Fischer is echt wel de beste linksbuiten de boer is niet zomaar zo voorzichtig met hem , ik denk dat die dit seizoen wel wat gaat laten zien maar dat gevoel heb ik bij heel ajax dit seizoen

    1. paullus

      Dacht het niet de man trekt altijd naar binnen geeft geen voorzet af dus lekker op het bankie

  5. Hika77

    Ik vond Fischer vlak voor z’n blessure al niet veel maar vind hem er echt niet beter op geworden. Altijd maar die mislukte acties, balletjes te ver voor hem uit, vast lopen. Hij speelt wel eens een goede wedstrijd maar echt nooit constant. Van mij hoeft het niet zo.

    1. Velibor

      Ja ik ben ook bang dat ze hem links en rechts voorbijlopen als hij nog langer geblesseerd of blessuregevoelig blijft en dat is best jammer. Voor hem en Ajax maar hoop dat ie gauw weer op krachten komt en belangrijk kan zijn dit seizoen en dan gauw verkopen als er interesse is.

  6. Didron

    VIKTOR op LB, Gudelj op LH en Sinkgraven op de bank morgen. We hebben een ‘killer’ nodig op het middenveld, samen met Bazoer is Gudelj DE optie! BAAS! GEWELDENAAR! TOPPER! Hoop dat Viktor een goede teamspirit laat zien en niet alleen voor eigen succes gaat!

  7. Joep

    Gelukkig dat zij weer fit zijn. Verwacht niet dat zij in de basis starten. Voorzichtig met deze twee spelers omgaan. Wij hebben nog een lang seizoen

  8. Litmanen

    Juist, grotere selectie, prima. Maar nu ff geen veranderingen. Pas wisselen als de wedstrijd er om vraagt. En dan kan ik me voorstellen dat je iets op de vleugels doet, zowel rechts als links.

  9. quadsboy

    Fischer moet echt goed fitfit worden anders gebeurd er straks weer wat en dan nog wanneer we hem hard nodig gaan hebben dus rustig aan pik

  10. -buitenkantje rechts-

    Ik denk dat beide heren voorlopig even op de bank en/of jong Ajax moeten plaatsnemen.. Het elftal moet automatismen krijgen en ingespeeld raken. Kwaliteit genoeg nu in het veld.

  11. XXX

    Fischer moet is ophouden met constant naar binnen trekken en zich dan vervolgens vastlopen. Mag van mij lekker plaatsnemen op de bank.

  12. Anti sigi

    Sinkgraven is beter maar fisher kan eventueel 2e helft toch in de spits als milik het niet goed doet

    1. Ramon1

      Sinkgraven is niet beter als fischer totaal verschillende voetballers als fischer in vorm is stelt frankie hem zeker op en fischer kan zijn niveau echt wel weer halen

  13. Ramon1

    Fischer is altijd welkom die younes mag eerst wat laten zien en waarom huren ze Sanogo je hebt echt wel jeugdspelers die beter zijn

Comments are closed.