Davids loopt stage bij FC Twente

0818davids

Edgar Davids loopt in het kader van de cursus Coach Betaald Voetbal stage bij FC Twente, zo meldt Twente via het officiële Twitteraccount van de club. Davids loopt mee met de technische staf van het eerste elftal, die bestaat uit onder meer Alfred Schreuder en Youri Mulder.

Davids heeft al ervaring als hoofdtrainer. In 2012 werd hij namelijk aangesteld als speler én manager van het Britse Barnet, dat tegenwoordig uitkomt in de vijfde Britse divisie. Davids speelde tussen 1991 en 1996 én in 2007/08 voor Ajax. Hij won met Ajax onder meer drie landstitels, twee KNVB-bekers, een Champions League, een UEFA Cup en een Wereldbeker.

Related posts

30 Comments

    1. AjaxKat

     Sterker nog, hij zat zo bij Ten Have in z’n broek dat ie tegen Cruijff getuigde wegens vermeend racisme. Davids, Blind en Van Gaal vs. Cruijff en de zijnen. Om te janken. Hoop tegen beter weten in dat het ooit nog goedkomt. Allemaal ras-Ajacieden die veel hebben betekend voor de club.

   1. Ajax nr 1

    Dus als je tegen Cruijff ben heb je niets te zoeken bij Ajax. Als dat echt zo zou zijn is Ajax ineens niet meer de grootste club van Nederland ben ik bang voor. We moeten eens ophouden met in 2 kampen te denken en doen wat goed is voor onze club. Ben je het niet mee eens dan hoor je niet bij Ajax

    1. Remco425

     Ik denk dat het andersom is, dat Davids er geen trek in heeft. Is nogal een trots mannetje.

 1. Ajax nr 1

  Davids mag bij ons ook wel stage lopen ja. En hij zal ook een goede jeugdtrainer zijn om te beginnen. Later misschien meer

 2. koensiemerink

  waarom ga je nou stage lopen bij Fc twente je bent een ajacied dat betekent meer dan bij de tukkers stage te lopen dat is toch bepaald jou club niet

 3. lezerG

  Laat Davids lekker. Als blijkt dat-ie echt iets in z’n mars heeft als trainer mag hij gerust weer een keer richting Amsterdam komen.

 4. Litmanen

  Davids is niet bepaald de ideale schoonzoon. Ik denk dat de technische staf niet op Davids zit te wachten. Laat maar lekker ver weg blijven.
  En volgens mij klopt het artikeltje niet. Youri Mulder werkt niet meer bij Twente. Vanwege financiële problemen ontslagen.

  1. BobbyHaarms

   Sorry maar ik zit (met alle respect voor zijn loopbaan en zijn gif) echt niet op Davids te wachten hoor. Heeft samen met die ten Have een spoor van vernieling aangericht waaraan v.Gaal ook nog eens “dunnetjes” meedeed. Mensen die idd enorm veel (op die kwal ten Have na)voor onze club betekent hebben maar nu op dit moment beter maar ver weg kunnen blijven. We zijn een weg ingeslagen en die staat haaks op de gedachte van meneer Davids. Als je alle neuzen dezelfde kant op wil hebben is hij de laatste die je op dit moment binnen moet halen. Edgar, veel succes bij Twente.

 5. KBouter

  Vreemde reacties hiero van gasten die die zeggen Ajacied te zijn en en zich afvragen waarom Davids niet bij Ajax zit.

  Die gasten hebben niets geleerd van de Ten Have tijd!!

   1. AjaxKat

    Denk dat de ellende van Davids persoonlijk wel zal meevallen, maar hij is zo ontzettend DOM geweest dat ie zich als marionet heeft laten gebruiken door die Ten Have. Daar zat alle ellende in, Ten Have was het grote brein. Cruijff uitmaken voor een racist, wat een onzin werd er toen uitgekraamd. Gelukkig is dat voorbij.

   2. quadsboy

    Bobby niet echt mee eens dat hij die tijd een meeloper was oke maar voor het voetbal zou hij zeker een topper kunnen zijn voor de ajaxkamp

    1. BobbyHaarms

     Qua voetbalgogme en het gif zeer zeker Quadsboy, ben ik helemaal met je eens daar ligt het zeker niet aan!

 6. Slingertje.

  Laat dit nare mannetje maar lekker wegblijven bij Ajax want niemand zit op hem te wachten.

Comments are closed.