Van der Hart op weg naar PEC Zwolle

0208vanderhart

Ajax-doelman Mickey van der Hart is op weg naar PEC Zwolle. Volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf wordt de sluitpost vandaag mogelijk gekeurd bij de Zwollenaren. Volgens Verweij heeft Van der Hart donderdag een gesprek en mogelijk een medische keuring bij de club van hoofdtrainer Ron Jans. De keuze van PEC Zwolle gaat volgens de clubwatcher van Ajax tussen Van der Hart of een Belgische doelman.

PEC Zwolle heeft sinds de terugkeer van Warner Hahn naar feyenoord alleen Kevin Begois (die woensdag keepte tegen SC Cambuur) en Boy de Jong onder contract. Bij Ajax heeft Van der Hart concurrentie van onder anderen Jasper Cillessen, Diederik Boer en André Onana. Van der Hart was vorig seizoen op huurbasis actief bij Go Ahead Eagles.

Bron: De Telegraaf / Twitter

Related posts

27 Comments

      1. De Ajacied

        Ja we gunnen Vd Hart echt het aller beste
        Dus hopelijk gaat hij slagen bij PEC
        Mooi voor hem hoor 🙂

  1. Mokum76

    Lastig voor hem, elke keer als er een keeper weg gaat bij Ajax, en Mickey hoopt een stap dichterbij te komen, haalt Ajax er weer een bij van buitenaf.

    Op een gegeven moment moet hij ook eens een kans krijgen, ieder geval als tweede keeper.

    1. Remco425

      Als hij genoeg kwaliteit heeft wel, anders is het duidelijk en kan hij idd beter vertrekken

  2. Nick1234

    Ik vind het jammer als hij vertrekt. Ondanks dat hij af en toe een redelijk foutje maakte deed hij het best goed bij de Eagles. Hij had ook een redelijk hoog resdingspercentage (al zegt dat natuurlijk niet alles) ik zie hem in de toekomst namelijk liever bij Ajax in het doel staan dan Onana. Daar ben ik verre van overtuigd op dit moment (al verdient hij natuurlijk ook nog tijd om zich volleying aan te passen en te wennen etc)

  3. toon61

    gewoon weg laten gaan , dan kunnen we hem weer duur terug kopen ,is die onane of hoe heet die vent dan zo goed , ik hou mijn hart vast als jasper nog verkocht word .

    1. SPHAFCA

      Die Onana bakt er echt helemaal niets van… Moet je maar is Jong Ajax kijken, nog erger dan Vermeer

  4. Didron

    Ik wens hem het beste! Ook al had hij zich, bij ons, wellicht nog verder kunnen ontwikkelen!

  5. Litmanen

    Verhuren. Dan kost hij geen salaris ( of weinig) en je hebt iemand achter de hand. Ze hadden Padt ook nooit moeten laten gaan. Geweldige keeper die nog steeds beter wordt.

  6. Schnabbel en Babbel

    Verkoop is prima. Aantal contractspelers kleiner, salaris verhoging voor Davey 🙂 verder geeft verhuur meer druk bij een speler. Terugkopen is nooit erg, dat geeft aan dat hij zich goed heeft kunnen ontwikkelen. Je kan niet iedereen verhuren.

  7. wikr

    Ik vind het jammer want het lijkt me een meer dan prima keeper. Met Oana moet ik het nog zien maar heb zeker mijn twijfels want hij lijkt me erg labiel. Vd Hart vind ik toch echt een niveautje beter. Maar ik zou zijn keuze wel begrijpen want hij wil gewoon eerste keeper zijn bij een eredivisie club, dus alle succes toegewenst en we zien hem net zoals Dijks binnenkort wel weer terug.

  8. Valentino

    Las net het laatste gerucht dat Ajax Vermeer wil terughalen voor 5 miljoen. Ik mag toch hopen dat dat een grapje is.

Comments are closed.