Tip voor Ajax: ‘Emanuelson moeten ze contract aanbieden’

0807emanuelson

Urby Emanuelson traint momenteel bij Ajax om zijn conditie op peil te houden en is druk zoekende naar een geschikte club. Volgens Iwan Redan doet Ajax er verstandig aan om Emanuelson een contract aan te bieden. Redan werkte afgelopen zomer als personal trainer met Emanuelson en is onder de indruk van de speler.

‘Urby is transfervrij dus wat dat betreft kan Ajax hem goedkoop binnenhalen. Ik denk dat hij prima past tussen de jonge spelers en zijn ervaringen tellen zeker mee. Hij heeft altijd goed gepresteerd bij Ajax dus ik denk dat ze zeker iets aan hem hebben, maar dat is natuurlijk aan Ajax’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

102 Comments

    1. BenitoAjax

      Ik ben het met je eens, maar denk niet dat Marc en Frank hier op kijken door likes ?

      Heeft iemand hier toevallig het telefoonnummer van onze Frank? ?

        1. CactusMokum

          99% van de mensen hier zeggen dat hij een contract moeten krijgen!! ze zouden eens vaker hier moeten kijken want we geven best bruikbare tips!!

        1. De Ajacied

          Hopelijk geeft Marc netto hem wel een contract
          Urby heeft heel veel ervaring wat Ajax 1 op dit moment te kort komt
          Dus ik zeg DOEN !!!!!

    2. Davy Klaassen

      OMG… Ik ben een jongen van 11 . Toch Ajacied in hart en nieren! Echt geweldig al die Likes! Bedankt ! Ook al heb ik er niks aan????

  1. Mokum76

    Goh wat een tip! Dat word hier ook al een poos geroepen, er gebeurt alleen weer niets.

    Snap er echt niets van, zo’n kans moet je toch gewoon direct grijpen. Kunnen we echt wel gebruiken dit jaar. Opschieten Dagobert!

  2. afcajax1900

    Zeker doen is moeite waar is op veel posities inzetbaar en is zeker een versterking veel Europese ervaring

  3. quadsboy

    Dit zou een hele goede zet zijn van Marc ik hoop echt dat Urby een contract krijgt al voor een jaatje

    1. Cees

      Ja. Hij moet nu binnen ge hengelt worden. Boys en girl als juli naar arena gaan voor de thuis wedstrijd. Een spandoek maken dat Urby Emanuelson en contract moet tekenen en ervaren spelers er in de basis moeten al had ik een seizoen kaart had ik een spandoek gemaakt

    1. kLASSE20

      heel grappig fischer is gewoon een van onze beste spelers alleen hij moet weer wefstrijdritme opbouwen

      1. SPHAFCA

        Z’n laatste en enige goede wedstrijd was tegen 010 een paar jaar geleden… Gaat ook alleen maar voor eigen succes..

        1. creutz1977

          weer zo’n zure supporter… de beste man is bijna een jaar uit de roulatie geweest en je schrijft hem meteen weer af… zo typisch!!!

  4. ritchy

    gewoon vastleggen voor 3 seizoenen prima versterking voor de selectie hij kan de onervaren spelers verder helpen

    1. Geroldkohlen

      gewoon 3-4-3 spelen bobin! verdediging tete heitinga dijks, middenveld in een ruit bazoer gudelje urby klaassen, voorin sinkie milik el ghazi

        1. Velibor

          Tja das een echte Ajaxopstelling maar ben bang dat dat iets teveel van het goede is voor onze Frank volgens mij en das niet lullig bedoeld maar een feit,dat zal ie nooit doen denk ik ondanks dat ik hem hoog heb zitten als coach .

  5. Iceman

    Doe het Marc yess you Can o ja zeker doen al is het maar voor zijn ervaring die Urby heeft opgebouwd in Italië doen doen doen doen doen Marc en de staf doen

  6. kLASSE20

    ze wachten net zi lang tot er een andere club komt en dan zeggen ze ja maar zoon contract konden wij hem helaas niet bieden

  7. pacotaco

    ajax heeft Zogenaamd niet eens geld voor een contract verlenging van een van hun beste spelers (klaasen )

  8. ajaxAfc0316

    ga naar de training toe en dan kan je frank even erop aanspreken en bv klaassen

    Edwin is vaak ook aanwezig en Marc af en toe

  9. Litmanen

    Als hij bij Ajax traint dan ziet de technische staf hem dus elke dag aanheft werk. Emanuelson is blijkbaar geen versterking anders was er lang met hem gesproken.
    Het feit dat zijn pt hem aanbied zegt genoeg.

    In Italië wil niemand hem meer hebben terwijl hij daar een flink aantal jaren gespeeld heeft en hij in de kracht van zijn leven zou moeten zijn.

    Buiten Juventus stelt de serie À niet zoveel meer voor, dus ik heb heel veel twijfel over Emanuelson.

    1. Geroldkohlen

      litmanen de staf maakt genoeg daarom hebben ze ook dijks terug gehaald! en het is gewoon een aanwinst en hij kon zijn contract verlengen in italie, maar hij wilde zelf niet en gaf aan dat hij heel graag terug wilde naar ajax! wanneer dijks geschorst is of geblesseerd dan zie ik liever urby op die positie dan boilessen of viergever! teven hebben we problemen op de linksbuiten positie daar kan hij ook heel goed spelen, dus kortom multi inzetbaar en heeft ervaring en kent de club! dus het zeker een aanwinst.

      1. Litmanen

        Hij kon zijn contract niet verlengen! Ik heb geen enkel persbericht gezien wat iets anders vertelde, dus ik ben benieuwd waar jij je nieuws haalt.
        Verder, in Italië voetbalde hij voor veel meer dan 1 miljoen per jaar. Bij Ajax is dat het salarisplafond.

        De linkerkant van Ajax is jong en onervaren, maar De Boer blijft voor de jeugd kiezen dus Urby zou op de bank komen. Een speler van zijn leeftijd en met zijn c.v. zal dat niet accepteren.

        1. Geroldkohlen

          heeft in meerdere artikelen gestaan! dan heb jij dat gemist!! maar goed jij mag je twijfels hebben is jouw goed recht gelukkig zien het grootstegedeelte supporters er wel in en dat is belangrijker!!!

          1. Geroldkohlen

            zal niet de eerste keer zijn dat frank er naast zit jij en schnabbel ofzoiets zijn de enige tegen urby! maar waarom vraag ik me af omdat jullie twijfels hebben hij verdiend bij ons zeker een kans al is hij nog maar 75% van wie hij was toen hij weg ging, dan is hij nog altijd beter dan heel veel andere spelers in de selectie! en kan zeker van waarde zijn! ajax wilt geen geld uitgeven en hij klopt gratis aan en wilt niets liever dan terug komen nou dan verdien je zeker een kans, en zeker als oud ajacied zijnde!

          2. Litmanen

            Van mij mag iedereen een kans, maar ik kan me niet voorstellen dat een hele technische staf het fout ziet. Ajax is niet Frank de Boer. Er lopen ook een Jonk een Bergkamp en noem ze allemaal maar op.
            Als die het niet zien zitten, dan denk ik dat zij daar beter kijk op hebben dan wij hier met zijn allen.
            En verder nog een keer, de serie A stelt echt niet meer zoveel voor, buiten Juventus.

            Hij heeft het daar niet echt gemaakt en dat is jammer. Maar ik vind het voor hem vooral jammer dat op zijn 29ste er geen enkele club bij hem aanklopt. En ja, dat zegt ook iets over zijn kwaliteiten.
            Er zou een jong Ajax talent voor hem op de bank gaan zitten als hij zou komen, vind je dat dan niet jammer?

          3. Geroldkohlen

            er is nu wel bewezen dat je alleen met jong de oorlog niet wint! er moet een juiste balans en als dan maar even geen jeug meer erbij het elftal is jong genoeg! en aangezien ze bij ajax geen daadwerkelijke ervaren versterkingen wilt halen omdat ze “te duur zijn” dan is urby een prima welkome keuze! en nogmaals dijks hadden de hele staf het ook niet goed gezien anders hadden ze hem ook niet laten gaan toch!

          4. Litmanen

            Heb je helemaal gelijk in. En het beleid is vaak niet te volgen. Klaassen geen beter contract omdat niemand Boilesen wil hebben……. De balans is inderdaad niet altijd goed. De Boer maakte soms rare keuzes, kijk maar eens naar een bank met Gudelj, Schone en Heitinga. Maar dat zegt ook meteen al waar Emanuelson zou eindigen, namelijk ook op de bank.
            En dan schat ik momenteel een Schone en Gudelj een stuk hoger in dan Urby

          5. Schnabbel en Babbel

            Wat Dijks betreft. Op dat moment juiste keuze om hem te laten gaan. Dijks heeft zichzelf bewezen, dat is klasse. Keuze van nu om hem terug te halen is wederom de juiste. Niemand heeft een glazen bol waar je de toekomst in kan zien.

  10. Nielsz.AFCA

    Mag wel is tijd worden , ondertussen is 010 wel slim bezig , elia ; vejinovic , kuyt en nu weer botthegin!?

    1. Harry_Kleingeld

      Ja die hufters doen het goed, Elia en vooral vejinovic zijn goede spelers die ik graag bij ajax had gezien

  11. JustinW

    sowieso doen bied 2jarig contract aan dan vang je met wat geluk ook nog eens geld voor hem!

  12. Ed69

    Het is blijkbaar niet alleen de scouting die bij Ajax nogal eens faalt.
    Zelfs de grote meneren willen wanneer ze een topper op een presenteerblaadje aangereikt krijgen nog steeds niet inzien dat een speler als Urby een geweldige aanwinst zou zijn.
    Ongelooflijk…. Wat een struisvogels!!!!

  13. brabo_ajacied

    Contract aanbieden. Voor één jaar optie voor 2e jaar. Kan hele linkerkant spelen. Komt altijd van pas.

  14. Velibor

    Weet ook niet wat de reden is om het niet te doen,ik zou het altijd doen want hij heeft het toch altijd goed gedaan of zen salariseisen moeten belachelijk hoog zijn.

  15. hubert

    Het is de urby van 6 7 jaar geleden niet meer realiseer jullie dat terdege evenals heitinga. loop daar niet gemakshalve aan voorbij jullie selekteren op Namen niet op hun kunnen van nu. en in Denk heel zeker als frank de boer ziet dat urby een mer waarde is voor ajax hij hem zal kopen

  16. Geroldkohlen

    hij had ook twijfels bij dijks en nu hebben we hem terug moeten kopen! want ook frank en co maken fouten! de vraag is gaan ze er van leren???

    1. Schnabbel en Babbel

      Waarom is het een fout van Dijks. Je kan niet iedereen houden of verhuren. Je moet keuzes maken. Als Dijks naar Cyprus was gegaan had niemand meer erg gehad in hem. Hij heeft zijn kansen gepakt en zijn beloning gekregen. Zo makkelijk om met een vingertje beschuldigend te wijzen.

  17. Gero77

    Moet meneer overmars niet een keer naar de specsavers ofzo? Zou hem toch moeten aanspreken…. Zuinige mossel!

  18. Iamsterdam2015

    Tja. Denk dat de Boer hem geen garantie kan geven dat hij iedere week speelt ondanks dat hij fit is en ervaring heeft. Als dat het geval is begrijp ik Urby zeker. Te goed om de bank warm te houden. Maar wel errruug dom om hem geen een contract aan te bieden.

  19. Schnabbel en Babbel

    Wie hier heeft Urby daadwerkelijk gevolgd, alle minuten, in de wedstrijden die hij de afgelopen jaren heeft gespeeld?

      1. Litmanen

        Precies, iedereen roept hier maar wat. Als al de trainers die hem elke dag zien het niet zien zitten, dan wordt het hem niet.

    1. Geroldkohlen

      onzin wat jij zegt! heb jij hem gevolgd? en trouwen younes kon ook niemand van te voren en sanogo heeft nog geen 5 goals gescoord in zijn carriere, en hun krijgen ook van ons de steun en de kans om zich te bewijzen! dan moet een oud ajacied zoals urby al helemaal de kans krijgen en ik weet heel zeker dat hij een aanwinst is voor dit team en gelukkig meerendeels het daarmee eens!!

  20. roytjuh

    hij kan zeker een goede aanvulling zijn voor onze selectie.. hij heeft veel inzicht en een goeie steek pass.. waar onze aanvalles is van kunnen profiteren

  21. MichyWZAjax

    Nou er zal wel iets zijn waarom ze hem nog steeds niks hebben aangeboden iets wat wij niet zien of weten al zou het volgens de meeste wel een aanwinst zijn en een goeie voor dit jonge team

  22. Rene1964

    Maar ergens bestaat er wel een kans op een win-win situatie, nl: Urby een contract voor twee of drie jaar aanbieden, laat ‘m met regelmaat meespelen. Hopelijk speelt ie zich in de kijker (prestatiecontract zou dan het best zijn). Dan verkoop je hem volgend jaar voor 3 a 4 miljoen en iedereen is er beter van geworden. Het is maar een idee …

    1. Schnabbel en Babbel

      Op basis waarvan regelmatig laten spelen? Voor wie? Vaste basisplaats? Garantie op spelen?

  23. Schnabbel en Babbel

    Voorlopig wil men Urby alleen een contract geven hier omdat het Urby de oud Ajacied is.

  24. Schnabbel en Babbel

    Van wie krijgen Younes en Sanogo steun hier? Vnl. afbranden en technische staf afzeiken vanwege keuze. Negativiteit overheerst. Younes wordt zelfs al vergeleken met een dooie Duitse Marokkaan. Hoe negatief wil je het hebben. Bij Urby gaat het om gerede twijfels, niet meer en niet minder.

  25. AfcaMikey

    ik denk dat we hem niet nodig hebben de huidige selectie is goed zat! zit veel potentie in haal je hem nu word het net als heitinga zit ie op de bank is toch zonde maja zal ik wel unlikes krijgen

  26. Eric1968

    Ik vond het altijd al jammer dat Ajax deze speler zo makkelijk liet gaan want deze gozer kan de hele linkerkant bespelen en ook op rechtshalf op een Ajax niveau waardig, dus ik zeg doen!

Comments are closed.