Jong Ajax speelt gelijk tegen Al Shabab

De_Toekomst

Jong Ajax heeft woensdagmiddag op de Toekomst een oefenwedstrijd gespeeld tegen Al Shabab uit Saoedi Arabië. Een late treffer van Vaclav Cerny zorgde voor een 1-1 eindstand. Al met al was trainer Andries Ulderink toch tevreden over de prestatie van zijn team.

‘Wij troffen een sterke tegenstander en hadden in de eerste helft het betere van het spel. In de tweede helft kregen we een penalty tegen maar wij herstelden daarna opnieuw prima. Het doelpunt van Cerny was fantastisch na een een-twee met El Azzouzi. We hebben een heel brede groep spelers en zullen dit seizoen veel oefenwedstrijden tussendoor spelen om iedereen minuten te gunnen. Er speelden vandaag veel andere jongens ten opzichte van het duel bij Achilles ’29. Dit soort wedstrijden zijn nuttig om te ervaren hoe je tegen fysiek sterke tegenstanders moet spelen.

Jong Ajax: Van der Hart, Owusu (46. Cerny), Van Bruggen (46. Mirani), Savastano (46. Lartey Sanniez), D. Gudelj (72. Dankerlui), Vissie, Van de Beek, Clement, Muric, El Azzouzi, Hendriks.