Younes keert terug op trainingsveld

0717ajax-wolfsburg_younes

Amin Younes is weer aangesloten bij de groepstraining. De van Borussia Monchengladbach overgekomen buitenspeler stond enkele weken buitenspel met een bovenbeenblessure en heeft nog niet zijn officiële debuut kunnen maken voor Ajax. Frank de Boer verwacht dat Younes deze week weer vol mee kan trainen zodat hij wellicht zaterdag tegen Willem II weer een beroep kan doen op de buitenspeler.

Bron: VI

Related posts

66 Comments

  1. Royb020

    Kijk!! Dat is goed nieuws!! Ben heel erg benieuwd naar zijn kwaliteiten! Laat ons verrassen zou zeggen!!

  2. Geroldkohlen

    ben benieuwd, maar vind dat er op zijn minst nog iemand bij moet komen voor op de flanken!

  3. Tuna028

    Deze man kan er niet zo veel van, snap zoizo niet waarom ze deze vent halen terwijl elia gewoon gratis op te halen was wederom vraagtekens bij het transferbeleid

    1. Ajacied1996

      Elia is totaal niet fit! Hij heeft 1 goeie wedstrijd gespeeld bij Southampton en dat was ze eerste!

          1. f-side64

            Ik bedoel maar dat ajax 1 waardeloze scouting afdeling heb eerst 3 mislukte barca huurling toen een josti band deen zimling en nu weer youness en sanogai

    2. Geroldkohlen

      ik wil hem een kans geven om te zien wat hij kan, maar ik had ook liever sisto of andere speler gezien en ik kan wel namen gaan noemen maar ik heb er genoeg andere gezien op transfermarkt.nl die betere statistieken dan younes, maar goed je weet het maar nooit in onze micky mouse competitie!

  4. AfcaMikey

    tegen wolfsburg liep hij er gelijk langs, durfde alleen niet te schieten maar komt wel zelfs sanogo scoorde laatst 3x

    1. Rene1964

      Oog voor de medespeler! Hij legde gewoon netjes af, prima toch?! Beter dan zo’n Einzelgänger

      1. 040-Ajacied

        Als El Ghazi niet zo’n einzelgänger was maar oog had voor Milik in de uitwedstrijd tegen Rapid dan speelden we nu geen voorronde EL…

  5. skibber

    ik vond deze jongen een goede oefenwedstrijd spelen hij haalde de achterlijn en gaf een prima voorzet. Ben dus heel benieuwd hoe hij het gaat doen dit seizoen.

  6. Ajacied1996

    Younes weet je nog niet en Bojan speelde op een totaal verkeerde plek! En Cuenca had gewoon pech met al die blessures en tsja Zimling heb ik geen woorden voor………….!

  7. f-side64

    bmg is nooit 1 top club geweest en zal het ook nooit worden en als barca ze verhuurt zeg dat toch dat ze veels te kort komen voor het eerste en nu spelen ze bij minderwaardige clubjes in Engeland als ze nog spelen.

    1. Velibor

      Nou gladbach is net so was als Schalke hoor alleen minder geld en schtond altijd bekend om seine technischen Schpelers jah !

    2. Widi

      BMG is wel degelijk een Europese topclub geweest. Maar toen was jij waarschijnlijk nog een ei, f-side64.

  8. pietprecies

    Ben benieuwd naar wat hij gaat laten zien! Mensen die zeuren dat Ajax Elia had moeten halen, waarom dan? Heeft in 2 jaar amper gespeeld en als ie speelde was het om te huilen, is ook niet fit, niet dat die younes gelijk de pannen van het dak gaat spelen maar zit nog genoeg rek en potentie in zolang het maar geen Sana’tje wordt, die begon ook leuk maar daarna was het niks meer. Maargoed, dat het een en ander aan de scouting schort dat vind ik ook, Ajax kon voor pione sisto gaan maar die vond men “te duur” hoezo te duur?? Sinkgraven was maar ietsjes goedkoper en met ons overvolle middenveld had ik liever gezien dat ze die sisto gekocht hadden maarja

    1. f-side64

      beric was maar 5 miljoen vond vrek Overmars te duur maar 2 niet nodige mv niet zoals sinkgraven en gudelj

  9. Velibor

    Als het een beetje Duitser is dan loopt ie zich helemaal et schompes en moet je het hek dichthouden anders is ie pleitte!

  10. MichyWZAjax

    Nou heb hem een paar keer gezien en het belooft niet veel soeps al hoop ik dat ik het mis heb

  11. Hika77

    Mooi want ben echt niet onder de indruk van Fischer, speel-de-bal-graag-net-te-ver-tot-over-de-achterlijn.

  12. Ajaxantigua

    Later we nu eens gewoon zo’n jonge een kans geven en niet meteen veroordelen/beoordelen… Zoveel “supporters” schrijven al spelers af voor dat ze amper een paar wedstrijden bij ons hebben gespeeld….

  13. I_AMSTERDAM

    ik word zo langzamerhand moe van al die kritiek ajax en de jongens krijgen ze doen hun best om ons te verwennen een jaar geen kampioen en dan krijg je dit gezeik

  14. Didron

    Goede zaak! Ben zeer benieuwd in zijn kunnen! Hoop echt dat hij een goede indruk gaat achterlaten, vele mooie dingen laat zien, goede voorzetten gaat geven en veel scoort!

  15. Rene1964

    Snel is ie wel ja. Maar geef ‘m ff de tijd om goed te herstellen, anders gaat het net als met Fischer. (Zo ook de Jong bij Newcastle, Clasie bij Southampton) et cetera. Momenteel loopt het prima met Sinkgraven op LB.

  16. Rene1964

    Tja, met een vijfde kampioenschap had je PSV echt het genadeschot kunnen geven, nu lopen wij weer achter de feiten aan. PSV heeft gegokt EN gewonnen, wij the opposit

  17. sjaakie

    waarom zyn der mensen altyd zo negatief als die jongen ze eigen nog niet heeft bewezen waarom snap dat niet.Beste stuurlui zitten op de wal

  18. Schnabbel en Babbel

    Beste redactie. Willen jullie de opmerking van f-side64 van gisteren om 13.39 uur ajb direct verwijderen. Het is dat ik niet weet wie hij is anders had ik aangifte tegen hem gedaan. Zelfs cynisch kan deze opmerking echt niet. Walgelijk.

      1. Schnabbel en Babbel

        Dus mijn opmerking over jou opmerking mbt een “dooie Duitse Marokkaan” is truttig? Jij bent echt niet meer te helpen. Erg triest jongen.

          1. Schnabbel en Babbel

            Ok dan: .een dooie F-side64 mist niemand en maakt velen gelukkig. Wil je dan op deze manier verder? Of is dit ook truttig.

          2. Schnabbel en Babbel

            Loop lekker i.p.v. Younes het hek uit. Elke club schaamt de ogen uit zijn kop voor supporters zoals jij. Dat je de beschikking mag hebben over een toetsenbord is al niet normaal.

Comments are closed.