Sinkgraven blij met overwinning op AZ

daley_sinkgraven

Daley Sinkgraven is tevreden op de manier waarop Ajax zich heeft hersteld na de zeperd tegen Rapid Wien. Sinkgraven speelde tegen AZ een prima wedstrijd en weet dat er opnieuw lering is getrokken bij zijn medespelers.

‘Tegen AZ lukte het wel en dat bewijst de kwaliteiten van ons. We hebben zeker geleerd van afgelopen dinsdag maar vandaag hebben we het gewoon goed gedaan. We hebben prachtige doelpunten gemaakt en lieten de bal goed gaan. Dinsdag was ik nog de schlemiel maar dat hoort ook bij voetbal. Ik denk dat we het goed hebben gedaan vandaag’.

Bron: o.a Ajaxlife

Related posts

29 Comments

    1. JLAvG

      Maar Rapid Wien is toch wel wat anders dan AZ. Zodra ze weer een stevig ploeg tegen krijgen wil ik het nog wel eens zien.

      1. antonajax

        Beetje positiever mag nu wel. En dat rapid nou zo’n stevige ploeg is(zoals jij dat zegt) ben ik niet met je eens. Is weinig beter dan een az..

  1. Didron

    Mooi dat hij het zo verwoordt! Laat vandaag een voorbode zijn van een steeds beter wordend Ajax en met de schaal op het einde van het seizoen!!

  2. Mooi

    Goed voor het zelfvertrouwen dat kan enkel maar groeien en beter worden .Hij liet wel de basis staan was wel klasse van hem .

  3. skibber

    deze dasis opstelling moet de standaard worden en dan kan het wel eens een heel mooi seizoen gaan worden.

  4. Joep

    Prima eerste helft gezien in Alkmaar, tweede helft waren er nog wel kansen op een hogere uitslag. Daarnaast zijn er ondanks stakingen van de politie de wedstrijd goed verlopen

  5. Hika77

    Europees zal Ajax dan wellicht te licht bevonden zijn maar in de eredivisie zijn we toch gewoon heer en meester..

  6. pietprecies

    Zo zeg aan die foto te zien heb ik niet opgelet, sinkgraven heeft ff in de gewichten gehangen ofzo die is breed geworden!!

  7. Geroldkohlen

    ben blij met de uitslag vandaag, maar de reden waarom het goed ging is omdat az minder is dan az moeten we eerlijk in zijn hopelijk gaat het dit jaar beter, de blamage tegen rapid deed pijn en nog steeds! dat poets je niet weg met een 0-3 overwinning tegen az, maar maar met winst van de competitie en winnen van de kakkies en de lampen en ver te komen in de EL, maar zover is het nog niet , dus tot die tijd blaas ik niet te hoog meer van de toren! hoop dat we deze lijn door kunnen trekken!

Comments are closed.